Avisos

(IM) Oferta de treball: Un/a oficial de primera (lampista-electricista) per a l'àrea de manteniment i activitats

17.04.2019

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí selecciona una persona per ocupar una plaça d'oficial de primera (lampista-electricita), com a personal laboral temporal en la modalitat de contracte de relleu d'un jubilació parcial.

Requisits:

a) Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la UE o d’aquells estats, en què, en virtut de tractats subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què es troba definida en el Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea. També el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors. Així mateix, també s’admetran les persones amb nacionalitat d’estats estrangers que no pertanyen a la Unió Europea sempre que tinguin permís de residència i treball vigent, d’acord amb la legislació d’estrangeria aplicable.

b) Haver complert 16 anys el dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds.

c) Estar en possessió del títol de graduat/da en educació secundària o equivalent. En cas de títols obtinguts a  l’estranger caldrà presentar la corresponent homologació del Ministeri d’Educació. d) No patir malaltia ni defecte físic que impedeixi el normal exercici de les tasques del lloc de treball.

e) Tenir permís de conduir B.

f)  Tenir coneixements de català equivalents al Certificat de nivell elemental de català de la Junta Permanent de Català (nivell elemental B1).

g) Estar en situació d’atur i inscrit com a demandant de feina al servei públic d’ocupació en el moment de la formalització del contracte.

Presentació de sol·licituds i termini: Interessats/des envieu currículum i la documentació acreditativa a recursoshumans@torroella-estartit.cat, abans del dijous 2 de maig de 2019.

S’ofereix contracte de relleu per cobrir el 80 % de la jornada laboral. El sou és de 1.500 € mensuals, aproximadament.

Descarregar les bases

19.09.2019

L'esperat desembarcament pirata a la Platgeta del Port donarà el tret de sortida, demà divendres 20 de setembre (21 h), a la 15a Fira de Pirates i... (Llegir més)

17.09.2019

El Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí i el Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter convoquen la XII edició dels... (Llegir més)

13.09.2019

Benvolguts veïns, Els informem que a partir del 16 de setembre de 2019, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

13.09.2019

L’Ajuntament de Torroella de Torroella de Montgrí ha finalitzat les obres d’instal·lació de plaques solars fotovoltaiques per autoconsum a la... (Llegir més)

10.09.2019

Des de fa uns dies, la Policia Local de Torroella de Montgrí ha incorporat un nou cotxe patrulla del model Seat Ateca, adquirit amb la modalitat de... (Llegir més)

06.09.2019

La cerimònia d’entrega dels guardons ha tingut lloc aquest divendres 6 de setembre, durant el 14è Fòrum Global d’Assentaments Urbans, celebrat... (Llegir més)

13.08.2019

•    El Museu de la Mediterrània i l’Associació d’Amics dels Gegants i Capgrossos de Torroella de Montgrí produeixen l’exposició... (Llegir més)

09.08.2019

La tradicional presentació del Llibre de la Festa Major, aquest dissabte, a les 18 h, al Museu de la Mediterrània, marcarà simbòlicament el tret... (Llegir més)

06.08.2019

L'impacte econòmic, a Torroella de Montgrí i a l'Estartit, dels operadors turístics que ofereixen productes vinculats al turisme actiu es va... (Llegir més)

02.08.2019

La llibretera Maria Teresa Calabús, el medievalista Joan Badia i l’associació Amics dels Gegants i Capgrossos de Torroella de Montgrí seran... (Llegir més)

23.07.2019

Cita imperdible del millor jazz de l'estiu a la Costa Brava, el Jazz Festival l'Estartit reunirà del 25 al 28 de juliol alguns dels grans noms... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis