Avisos

(IM) Oferta de treball: Un/a oficial de primera (lampista-electricista) per a l'àrea de manteniment i activitats

17.04.2019

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí selecciona una persona per ocupar una plaça d'oficial de primera (lampista-electricita), com a personal laboral temporal en la modalitat de contracte de relleu d'un jubilació parcial.

Requisits:

a) Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol dels estats membres de la UE o d’aquells estats, en què, en virtut de tractats subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui d’aplicació la lliure circulació de treballadors en els termes en què es troba definida en el Tractat Constitutiu de la Comunitat Europea. També el cònjuge, els descendents i els descendents del cònjuge, tant dels ciutadans espanyols com dels nacionals dels altres estats membres de la Unió Europea o dels estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits per la Unió Europea i ratificats per Espanya, els sigui aplicable la lliure circulació de treballadors, qualsevol que sigui la seva nacionalitat, sempre que els cònjuges no estiguin separats de dret i, pel que fa als descendents, siguin menors de 21 anys o majors d'aquesta edat però visquin a càrrec dels seus progenitors. Així mateix, també s’admetran les persones amb nacionalitat d’estats estrangers que no pertanyen a la Unió Europea sempre que tinguin permís de residència i treball vigent, d’acord amb la legislació d’estrangeria aplicable.

b) Haver complert 16 anys el dia que acabi el termini de presentació de sol·licituds.

c) Estar en possessió del títol de graduat/da en educació secundària o equivalent. En cas de títols obtinguts a  l’estranger caldrà presentar la corresponent homologació del Ministeri d’Educació. d) No patir malaltia ni defecte físic que impedeixi el normal exercici de les tasques del lloc de treball.

e) Tenir permís de conduir B.

f)  Tenir coneixements de català equivalents al Certificat de nivell elemental de català de la Junta Permanent de Català (nivell elemental B1).

g) Estar en situació d’atur i inscrit com a demandant de feina al servei públic d’ocupació en el moment de la formalització del contracte.

Presentació de sol·licituds i termini: Interessats/des envieu currículum i la documentació acreditativa a recursoshumans@torroella-estartit.cat, abans del dijous 2 de maig de 2019.

S’ofereix contracte de relleu per cobrir el 80 % de la jornada laboral. El sou és de 1.500 € mensuals, aproximadament.

Descarregar les bases

16.07.2019

El Ple de Torroella de Montgrí ha aprovat el Codi de conducta d'alts càrrecs i el compromís d'elaborar un Pla anual de control financer, dues... (Llegir més)

16.07.2019

Una setantena de joves provinents dels millors conservatoris, escoles superiors de música d'Europa i institucions, ompliran durant quatre dies... (Llegir més)

04.07.2019

Ahir a la tarda es va portar a terme l'acte simbòlic de lliurament de claus dels horts comunitaris i ecològics que ha promogut l'Ajuntament de... (Llegir més)

04.07.2019

Un total de 28 empreses vinculades amb activitats turístiques dins l’àmbit del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter han estat... (Llegir més)

03.07.2019

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, acompanyat de diversos regidors del nou equip de govern, ha mantingut aquest matí una reunió... (Llegir més)

28.06.2019

El nou cartipàs de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí per al mandat 2019-2023 vol donar resposta als grans reptes de futur que té el municipi... (Llegir més)

28.06.2019

L'episodi extrem de calor que estem patint ha comportat l'activació simultània del Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) i del Pla... (Llegir més)

19.06.2019

El Grup Enderrock i la productora Seed Music, en col·laboració amb l'Espai Ter, han promogut un espectacle de tribut a La Trinca amb motiu de la... (Llegir més)

17.06.2019

Aquest matí, operaris de la Brigada Municipal de Medi Ambient de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí han fet efectiu el tancament de l'accés... (Llegir més)

15.06.2019

Jordi Colomí (UPM) ha estat proclamat aquest migdia alcalde de Torroella de Montgrí amb el suport de 10 dels 17 regidors que configuren el nou... (Llegir més)

12.06.2019

El proper dissabte 15 de juny, a les 12 h, a l'Auditori del Museu de la Mediterrània, se celebrarà el Ple d'investidura que donarà el tret de... (Llegir més)

10.06.2019

Benvolguts, benvolgudes, El proper 15 de juny, coincidint amb la constitució del nou consistori i l’elecció del nou alcalde, posaré fi a... (Llegir més)

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR
eventis