Avisos

Ens adherim a la celebració del Dia Internacional de l'Art

07.04.2017

Torroella de Montgrí s'adhereix aquest cap de setmana (8 i 9 d'abril) a la celebració del Dia Internacional de l'Art amb la programació de diverses activitats, coordinades des del Museu de la Mediterrània, en col·laboració de diversos col·lectius i entitats.

Inauguracions fotogràfiques

Demà dissabte 8 d’abril, a les 17.30 h, s'inauguraran al museu dues exposicions de fotografia: "La felicitat inconscient", de Carles Palacio, guanyador de la Menció d’Art Jove 2016 de l’Inund’ART, i "Mentawai, Progrés o retrocés" de Marina Calahorra, mostra programada dins el V Festival Mirades de Fotografia de Torroella de Montgrí.

Caminada creativa a l’alba

Així mateix, el Centre de Creació Contemporània Nau Côclea i el col·lectiu BUIT, amb la col·laboració del Museu de la Mediterrània, han organitzat pel diumenge 9 d’abril a les 5.30 del matí, una jornada creativa que relaciona art i natura i apropa l’experiència artística a tots els públics. Es tracta d'una caminada creativa a l'alba, que sortirà del pont del Ter, a Torroella de Montgrí, i seguirà el curs del riu Ter fins a la Gola. Arribats a la desembocadura, hi haurà un esmorzar compartit i una xerrada amb en Boris Weitzmann? sobre moviments sincronitzats de la natura.

Intervenció artística a la Pletera

El cap de setmana artístic finalitzarà el diumenge 9 d'abril a les 11.30 h, a la caseta elèctrica de l’entrada nord de la Pletera, a l'Estartit, on es presentarà la nova proposta del cicle d’intervencions artístiques que organitzen el col·lectiu BUIT. Grumolls de cultura contemporània i Bòlit. Centre d'Art Contemporani Girona, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i el projecte Life Pletera. En aquesta ocasió la intervenció artística porta per títol "Crida les abelles" i anirà a càrrec d'El Jo i l'Altre (Pep Aymerich & Jordi Esteban), amb la col·laboració d'Imma Bernils (art sonor).

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis