Avisos

Es presenta la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports. Aquest repte esportiu i solidari dirigit a les persones amants dels esports de resistència es celebrarà al nostre municipi el proper 28 de juny i tots els seus beneficis es destinaran la Fundació Oncolliga Girona.

La presentació va ser un acte distès en el qual les persones participants, unes 40 en total, van poder escoltar experiències i anècdotes de dues persones amb molta experiència en esdeveniments d’aquest tipus com són en Marc Fernàndez i José Manuel Ruiz.

L’acte va ser conduït per un dels promotors d’aquesta primera edició, en Rubén Cruz, i també va tenir la participació de la Paqui Badosa (Presidenta Fundació Oncolliga), Maria Lluïsa Montroig (Pesidenta de la secció local d’Oncolliga), Genís Pigem (Regidor d’Esports) i Òscar Garrido (Montgrí Team).

Una vegada finalitzada la presentació les persones participants van fer un parell de voltes de reconeixement pel circuit que ha preparat l’organització.

Què és una BackYard?

La Backyard és una cursa d'ultradistància en un circuit de 6,7 km que s’ha de realitzar en un màxim d’una hora. Si no s'aconsegueix en aquest temps, el corredor queda desqualificat, la prova acaba quan una única persona participant pot completar almenys una volta més que les altres persones.

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis