Avisos

L'Ajuntament impulsa les Trobades Veïnals per implicar la ciutadania en la gestió municipal

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari anual de Trobades Veïnals que es distribuirà en cinc àmbits de la vila. Aquesta acció representa una adaptació del que havien estat els antics Consells de Barri, un òrgan consultiu creat el 2011 que va estar funcionant durant una dècada.

El regidor de de Participació Ciutadana, Txiki Sánchez, argumenta que «S'ha fet un procés de reflexió al voltant dels Consells de Barri amb la voluntat d’aplicar canvis i transformar aquests òrgans en espais constructius de participació ciutadana. En aquest sentit, les Trobades Veïnals volen ser espais de participació i d’enfortiment comunitari per abordar qüestions referents al barri i al municipi. Pretenen afavorir la convivència i la cohesió social i millorar el sentiment de pertinença i la qualitat de vida als barris.»

D'altra banda, l'Ajuntament destinarà una partida anual de 45.000 euros per a inversions a barris i es prioritzaran 3 accions per barri.

Com es feia abans en els Consells de Barris, l’Ajuntament, posarà a disposició de cada trobada veïnal una persona que farà un informe de les sessions. Els informes es penjaran al web municipal o a la plataforma Decidim.

Les trobades veïnals s'articularan al voltant de cinc àrees del municipi i les convocatòries seran les següents:

  • Bolleria i Sobrestany: dijous 20 de juny
  • Carrer Figueres i entorn: dimarts 25 de juny
  • Zona nord de Torroella de Montgrí: dimecres 26 de juny
  • Nucli antic de Torroella de Montgrí: dijous 27 de juny
  • Zona de la Creu de la Rutlla i entorn: dimecres 3 de juliol
09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis