Avisos

L’Ajuntament condicionarà 48 places d’aparcament en el solar del costat dels Jardins John Lennon

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon. Es tracta d'un àmbit que presenta un ferm molt irregular i embassat en dies de pluja, on actualment s'hi estaciona de manera desordenada. S'actuarà en una part del solar fora de les parcel·les privades, que estarà delimitat i compactat amb sauló. També s'hi reforçarà la il·luminació existent.

Tot i que avui ja s’hi estan fent treballs previs, les obres començaran aquest divendres dia 14 i acabaran d'aquí a una setmana. L’actuació anirà a càrrec de la Brigada Municipal, que també condicionarà els dos punts d’accés i sortida a l’aparcament. Un cop a l’interior, l’aparcament tindrà un únic sentit de circulació per millorar la mobilitat al seu interior.

Del 14 al 21 de juny, mentre duren els treballs, no s'hi podrà estacionar.

El regidor de Mobilitat, Jordi Oliver, argumenta que aquesta actuació s’emmarca en el pla de millora dels aparcaments perifèrics que impulsa l’Ajuntament. Recentment ha finalitzat el condicionament de l’aparcament del CAP i està projectat actuar en breu en la millora de l’aparcament del costat del carrer del riu Ter.

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis