Avisos

Finalitza la millora de la mobilitat al cementiri de Torroella de Montgrí

La graveta del vials interiors ha estat substituïda per sauló compactat amb l'objectiu de facilitar-hi els desplaçaments a la persones amb mobilitat reduïda

Treballs de retirada de la graveta dels vials del cementiri
Treballs de retirada de la graveta dels vials del cementiri
Treballs de retirada de la graveta dels vials del cementiri
Treballs de retirada de la graveta dels vials del cementiri

07.06.2024

Aquesta setmana han finalitzat les obres de millora dels vials interiors del cementiri municipal, on tota la graveta del paviment ha estat substituïda per sauló compactat, amb l'objectiu de millorar-ne l'accessibilitat, especialment a les persones amb mobilitat reduïda.

Els treballs han anat a càrrec de la Brigada Municipal, amb la col·laboració de Mémora, concessionària del servei funerari municipal a Torroella de Montgrí.

Aquest any s'han fet també obres de sanejament de la façana del cementiri, amb treballs de repicat i pintura de tota la façana de l'equipament públic. També s'han fet actuacions per reparar un mur que separava la zona dels nínxols nous i que estava malmès. 

La regidora responsable del cementiri municipal, Anna Ma Bonada s'ha mostrat molt satisfeta per aquestes obres de millora al cementiri i ha declarat: "El cementiri és un equipament que el visiten moltes persones d'edat avançada i amb dificultats per caminar i pensant amb totes elles hem fet aquestes obres per millorar-ne l'accessibilitat"

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis