Avisos

(IM) Informa't sobre la recollida de residus comercials porta a porta a Torroella de Montgrí i l'Estartit

calendari porta a porta comercial Torroella de Montgrí
calendari porta a porta comercial Torroella de Montgrí
calendari porta a porta comercial Estartit
calendari porta a porta comercial Estartit

20.05.2024

Benvolguts/des,

Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la recollida porta a porta dels residus comercials del municipi.

Un any mes també participarem a la campanya d’Ecovidrio “Banderes Verdes”, amb visites a comerços, amb l’objectiu de fomentar, encara més, la recollida de vidre comercial.

Us recordem que la temporada alta de recollida porta a porta de residus comença l’1 de juny i finalitza el 30 de setembre i tindrem les següent freqüències:

A Torroella de Montgrí:

  • Paper / Cartró: dilluns i dijous
  • Envasos: dilluns i dijous
  • Vidre: dimarts, divendres i diumenge
  • Orgànica: cada dia

A l'Estartit:

  • Paper/Cartró: dilluns, dimecres, divendres i dissabte 
  • Envasos: dilluns, dimecres i divendres
  • Vidre: dimarts, dijous i diumenges
  • Orgànica: cada dia

Aquest any també hem incrementat la recollida de paper/cartró dos dissabtes previs a Setmana Santa, i vidre dos diumenges la primera quinzena de setembre.

Disposeu dels calendaris de recollida de residus comercials porta a porta, en pdf a:

https://bit.ly/CalendariResidusComercialTorroella
https://bit.ly/CalendariResidusComercialEstartit

i també a la nova app ciutadana: https://bit.ly/APPTorroella

Recordar-vos que teniu a la vostra disposició cubells nous i gratuïts per la recollida del residu comercial. Els podeu sol·licitar a través de la Seu Electrònica municipal o bé presencialment a les oficines de l’Ajuntament o l’EMD. Us recordem també que està completament prohibit fer ús dels contenidors de la via pública.

Aquests calendaris de recollida porta a porta comercial són vigents per tots els establiments comercials, a exepció d'alguns establiments de grans dimensions.

Us agraïm per avançat la vostra col·laboració.

Jordi Colomí i Massanas
Alcalde

Torroella de Montgrí, maig de 2024

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

10.06.2024

Informa't sobre els resultats electorals a les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024, a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

07.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

06.06.2024

El menjador escolar que gestiona l’AFA Guillem de Montgrí ha revalidat per tercer any el certificat de qualitat «Bo, Sa i d’Aquí», en... (Llegir més)

06.06.2024

El passat dimarts 4 de juny de 2024 es va celebrar una Jornada Olímpica a les instal·lacions esportives municipals. L’activitat, organitzada per... (Llegir més)

05.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua avançant en el camí cap a la transició energètica i en el desplegament del pla de renovació de... (Llegir més)

05.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort de l'empresari  Martí Alaball i Paguina, Medalla del Montgrí 1987, i vol... (Llegir més)

04.06.2024

(07.06.24) Actualització: El proper dilluns 11 de juny de 2024 es realitzaran els treballs de pintura del ferm de l'aparcament del Centre d'Atenció... (Llegir més)

03.06.2024

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos a les escoles bressol municipals, de... (Llegir més)

29.05.2024

Montgrí Aigua ha realitzat tasques d’impermeabilització del dipòsit d’aigua potable de Torroella per garantir-ne la seva estanqueïtat. Els... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis