Avisos

Escoles verdes del Baix Empordà intercanvien experiències i reforcen llaços a l'Espai Ter

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord. Hi han participat un centenar de persones, entre alumnat i professorat de les escoles Guillem de Montgrí (Torroella de Montgrí), Quermany (Pals); Mas Clarà, Cor de Maria  i Joan de Margarit (La Bisbal d’Empordà); Torres Jonama (Mont- ras) i Torres Jonama i Carrilet (Palafrugell).

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí; i director territorial d’Educació a Girona, Adam Manyé, han donat la benvinguda als assistents.

Els objectius d'aquesta trobada han estat:
-Fomentar l’intercanvi entre els alumnes que formen part dels Comitès Ambientals (CA) de diferents centres educatius.
-Conèixer altres Comitès Ambientals (CA) i establir vincles.
-Donar a conèixer les actuacions que s’estan duent a terme en temes de sostenibilitat a les escoles de primària del Baix Empordà.

Les escoles verdes de la província de Girona s’organitzen en comissions i una de les comissions és la del Baix Empordà de primària formada per 23 centres educatius. Dins de cada comissió, amb els docents dinamitzadors de cada escola, es proposen actuacions a fer a nivell de xarxa que ajudin a enfortint els vincles i a treballar temàtiques d’interès de manera col·lectiva.

A la reunió del primer trimestre de la Comissió d'Escoles Verdes del Baix Empordà de primària es va valorar d'organitzar un Fòrum d’intercanvi d’experiències on cada centre educatiu presenti una actuació-experiència que està realitzant en el marc del programa d’Escoles Verdes. Els alumnes que constitueixen els Comitès Ambientals (CA) seran els responsables d’explicar les experiències que realitzen als altres alumnes.

Durant el Fòrum, a més de la Fira d’Intercanvi d’Experiències també s’organitzen dinàmiques de temàtica ambiental dirigides als alumnes participants i als mestres acompanyants.

Com que aquesta comissió està formada per 23 centres, es va decidir organitzar dos fòrums. Un que destinat als centres ubicats més al nord de la comarca que ha tingut lloc aquest matí a l'Espai Ter i un segon Fòrum, programat per al 24 de maig, que acollirà els centres situats més al sud.

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

10.06.2024

Informa't sobre els resultats electorals a les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024, a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

07.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

06.06.2024

El menjador escolar que gestiona l’AFA Guillem de Montgrí ha revalidat per tercer any el certificat de qualitat «Bo, Sa i d’Aquí», en... (Llegir més)

06.06.2024

El passat dimarts 4 de juny de 2024 es va celebrar una Jornada Olímpica a les instal·lacions esportives municipals. L’activitat, organitzada per... (Llegir més)

05.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua avançant en el camí cap a la transició energètica i en el desplegament del pla de renovació de... (Llegir més)

05.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort de l'empresari  Martí Alaball i Paguina, Medalla del Montgrí 1987, i vol... (Llegir més)

04.06.2024

(07.06.24) Actualització: El proper dilluns 11 de juny de 2024 es realitzaran els treballs de pintura del ferm de l'aparcament del Centre d'Atenció... (Llegir més)

03.06.2024

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos a les escoles bressol municipals, de... (Llegir més)

29.05.2024

Montgrí Aigua ha realitzat tasques d’impermeabilització del dipòsit d’aigua potable de Torroella per garantir-ne la seva estanqueïtat. Els... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis