Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'Estartit instal·larà 5 estacions d'autoreparació de bicicletes i càrrega de bicicletes elèctriques

La primera, ubicada al costat de l'Oficina de Turisme de l'Estartit, ja està en funcionament

Un ciclista utilitzant els Bike Tools
Un ciclista utilitzant els Bike Tools
Un ciclista utilitzant els Bike Tools
Un ciclista utilitzant els Bike Tools
Un ciclista utilitzant els Bike Tools
Un ciclista utilitzant els Bike Tools
Un ciclista utilitzant els Bike Tools
Un ciclista utilitzant els Bike Tools

15.03.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí instal·larà cinc panells amb eines per arreglar les bicicletes i endoll per carregar bicicletes elèctriques en diferents punts de Torroella de Montgrí i l'Estartit. Quatre d'aquests 'bike tools' s'han col·locat en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística i un altre amb el Consorci de les Vies Verdes.

Els panells disposen de diverses eines imprescindibles per fer el manteniment d'una bicicleta o arreglar petits problemes que puguin tenir. Es tracta d'estacions d'autoreparació i manteniment de bicicletes. Aquestes se subjecten mitjançant uns ganxos amb gomes que permeten una còmoda i correcta manipulació del vehicle.

L'estació inclou bomba de peu d'aire per inflar les rodes, claus allen hexagonals de 3- 4-5 mm, clau anglesa, alicates, tornavís pla i d'estrella i dues palanques per treure la coberta de la roda. Aquestes estan subjectes a la base mitjançant cables d'acer i tancats dins del panell. Per obrir-lo funciona amb un euro retornable, a l'estil dels carros de supermercats.

En total s'instal·laran tres 'bike tools' a Torroella de Montgrí i dos a l'Estartit. A Torroella aniran col·locats a l'entrada del municipi després del pont del Riu Ter, a la zona del CAP; a l'estació d'autobusos i a la zona esportiva. A l'Estartit s'ubiquen a l'aparcament dissuasori de l'entrada del poble i a la Plaça Beatles, al costat de l'Oficina de Turisme. De fet, aquest darrer ja està en funcionament.

23.05.2024

Les escoles bressol i de primària de Torroella i l'Estartit va recollir un total de 186,5 litres d'oli usat durant el curs passat en el marc de la... (Llegir més)

22.05.2024

La 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí, que se celebrarà entre el 2 i 22 d'agost, programarà enguany un total de 18 concerts amb una... (Llegir més)

22.05.2024

El Consell Municipal d’Infants de Torroella de Montgri i l’Estartit repartirà de forma gratuïta 1.000 airejadors per les aixetes per ajudar a... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis