Avisos

Torroella de Montgrí organitza la 1a Jornada d’Ocupació oferint 140 llocs de treball

Unes 200 persones candidates ha realitzat entrevistes amb un total de 25 empreses locals

Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació
Jornada d'Ocupació

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la primera Jornada d’Ocupació del municipi, per posar en contacte persones en cerca de feina amb empreses que tenen vacants, amb l’objectiu d’augmentar la inserció laboral i contribuir a la millora de l’ocupabilitat.

La trobada que ha tingut lloc avui dimarts 12 de març de 10 a 14 hores, ha aglutinat les ofertes laborals d’unes 25 empreses del municipi i de la comarca, que han ofert un total de 140 llocs de treball, del sector de l’hostaleria, restauració, serveis, oficis i indústria.

Unes 200 persones candidates han participat durant el matí d’avui en diverses entrevistes amb personal de recursos humans de les empreses que ofereixen llocs de treball. Per poder formar part d’aquestes entrevistes, calia fer una inscripció prèvia. Aquestes converses directes breus d’entre 10 i 15 minuts, permeten als candidats contactar amb un breu espai de temps, amb diverses empreses en una mateixa ubicació.  Així mateix, a les empreses els ofereix la possibilitat d’entrevistar-se amb molts possibles candidats en un sol matí.

Aquesta jornada s’emmarca dins el treball permanent que realitza el Club de la Feina, que és el servei d’ocupació de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí. Cada dimarts i divendres al matí, el Club de la Feina fa acompanyament a les persones que busquen feina del municipi, mitjançant sessions d’acollida on es formalitza la inscripció al servei, s’informa als candidats sobre els canals i eines necessàries per iniciar la recerca de feina, es realitzen tutories individuals i d’auto consulta, així com s’organitzen cursos i píndoles formatives.

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí; la regidora de promoció de l’Ocupació, Cristina Viegas i el conseller de promoció econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà, Enric Marquès; han donat la benvinguda a tots els assistents a la I Jornada d’Ocupació i han mostrat la seva voluntat i compromís per tal que aquesta jornada tingui continuïtat els propers anys i sigui una cita ineludible al calendari anual del municipi.

En aquest sentit, la regidora de foment de l’Ocupació de Torroella de Montgrí, Cristina Viegas, ha manifestat «Estem molt satisfetes de l’interès que ha despertat la primera jornada d’ocupació, tant per part del teixit empresarial del municipi com per part de persones en recerca activa de feina» i ha afegit «La voluntat municipal és que aquesta jornada sigui un referent anual del territori, que permeti connectar la oferta i la demanada d’ocupació».  

23.05.2024

Les escoles bressol i de primària de Torroella i l'Estartit va recollir un total de 186,5 litres d'oli usat durant el curs passat en el marc de la... (Llegir més)

22.05.2024

La 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí, que se celebrarà entre el 2 i 22 d'agost, programarà enguany un total de 18 concerts amb una... (Llegir més)

22.05.2024

El Consell Municipal d’Infants de Torroella de Montgri i l’Estartit repartirà de forma gratuïta 1.000 airejadors per les aixetes per ajudar a... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis