Avisos

L'Ajuntament dóna la benvinguda a l'alumnat del curs de coneixement de medi i societat catalana i el seu marc jurídic

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i societat catalana i el seu marc jurídic, que s’està duent a terme gràcies al Servei d’Acollida del Consell Comarcal del Baix Empordà. El curs es realitza a les aules de l’Escola Municipal d’Adults, al Convent dels Agustins.

Aquest curs està adreçat als nous empadronats i és una formació imprescindible per tal d'obtenir el Certificat de Primera Acollida.

La coordinadora del curs, Isabel Oller, ha presentat l'Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i la regidora d'Igultat, Cristina Viegas a l'alumnat. Els representants municipals han explicat quin és el funcionament de l'Ajuntament i han donat importància al coneixament de la llengua catalana en el seu procès d'acollida.

Més informació a: Servei de primera acollida

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis