Avisos

Obres de millora de l'asfaltatge d'un tram del c. Garbí i del Passeig Vicenç Bou

19.01.2024

Benvolguts veïns i veïnes, 

Us informem que a causa de les condicions meteorològiques, avui no s’ha pogut asfaltar el c. Garbí.
Els treballs d’asfaltatge es realitzaran a partir de dilluns, juntament amb les obres previstes al Passeig Vicenç Bou. Es preveu poder finalitzar l’asfaltatge del c. Garbí el mateix dilluns.

La circulació quedarà oberta a ambdós carrers durant tot el cap de setmana, però el creuament del c. Garbí amb la carretera de l’Estartit restarà tancat.

El proper dilluns 22 de gener a les 8 h del matí es reiniciaran els treballs i el trànsit es tancarà novament.

Us volem demanar la vostra col·laboració i us demanem disculpes per les molèsties que es puguin produir, tot i que intentarem que siguin les mínimes possibles.

Cordialment,

Jordi Oliver i González
Regidor d’Urbanisme

Torroella de Montgrí, 19 de gener de 2024

---

(15.01.23) Benvolguts veïns i veïnes,                                                                                                       

Ens plau informar-vos que l’Ajuntament properament iniciarà obres de millora de l’asfaltatge del c. Garbí, al tram comprès entre el la carretera de l’Estartit i la Ronda Pau Casals i també al passeig Vicenç Bou, al tram comprès entre la Ronda dels Països Catalans a la zona industrial.

  • Asfaltatge del c. Garbí: L’actuació està prevista pels propers dies 18 i 19 de gener de 2024, si les condicions meteorològiques així ho permeten.
  • Asfaltatge del Passeig Vicenç Bou: L’actuació està prevista pels dies 22, 23, 24 i 25 de gener de 2024, si les condicions meteorològiques així ho permeten.

Mentre durin els treballs no es podrà circular ni estacionar per aquests trams de carrer i tampoc es podrà accedir als garatges particulars. Les limitacions de trànsit estaran senyalitzades oportunament per la Policia Local.

Per qualsevol dubte respecte a aquestes restriccions al trànsit us podeu posar en contacte amb la Policia Local al telèfon 972 75 01 49.

Us volem demanar la vostra col·laboració i us demanem disculpes per les molèsties que es puguin produir, tot i que intentarem que siguin les mínimes possibles.

Cordialment,

Jordi Oliver i González
Regidor d’Urbanisme

Torroella de Montgrí, 12 de gener de 2024

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis