Avisos

Torroella de Montgrí i l'Estartit ho tenen tot a punt perquè els Tres Reis i el seu seguici reparteixin màgia i il·lusió

Els Reis saluden des del balcó de l'Ajuntament
Els Reis saluden des del balcó de l'Ajuntament
El Rei Blanc a cavall
El Rei Blanc a cavall
Entrada del Rei Blanc a la plaça de la Vila
Entrada del Rei Blanc a la plaça de la Vila
La plaça de la Vila plena de gom a gom per escoltar a Ses Majestats
La plaça de la Vila plena de gom a gom per escoltar a Ses Majestats
El Rei Ros dalt d'un cavall
El Rei Ros dalt d'un cavall
Els Reis saluden des del balcó de l'Ajuntament
Els Reis saluden des del balcó de l'Ajuntament
Els Reis arriben a l'Estartit per mar
Els Reis arriben a l'Estartit per mar
Campament Reial de l'Estartit
Campament Reial de l'Estartit

04.01.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit ho tenen tot a punt perquè Els Tres Reis d'Orient i el seu seguici arribin al municipi i trobin totes les facilitats per repartir il·lusió i regals a la nit més màgica de l'any.

Torroella de Montgrí el dia 5 de gener està carregat d'actes en una Festivitat de Reis que començarà a les 11 h a l'Espai Ter amb la recollida de les últimes cartes d’aquells nens i nenes que encara no les hagin pogut lliurar. Paral·lelament, però fins a les 14 h, tindrà lloc el taller del fanalet per preparar la llum que haurà de guiar a Ses Majestats fins al seu destí. A la 13?h, la Capella de Sant Antoni acollirà la inauguració i el Lliurament dels premis del XVIIè Concurs de dibuixos de Cartells de Reis.

El moment més esperat de la jornada començarà a les 19.15?h al Passeig de Catalunya on el tradicional Castell de Focs donarà la benvinguda a Ses Majestats que arribaran per la carretera de l'Estartit. Seguidament, començarà la cavalcada pels carrers de la Vila per la plaça del Lledoner, el Passeig de Catalunya, el Passeig Vicenç Bou, el carrer Fora Portal, el carrer Ullà i acabarà a la plaça de la Vila, on des del balcó de l'Ajuntament Melcior, Gaspar i Baltasar es dirigiran a la ciutadania.

Per tal que tothom pugui seguir la cavalcada de reis, s'ha habilitat l'inici del Passeig Vicenç Bou com a tram lliure de contaminació acústica. Un espai especialment destinat per aquelles persones sensibles al soroll.

A l'Estartit, els Reis arriben per mar

A l'Estartit, organitzat pels Reis de l'Estartit, Ses Majestats arribaran a les 18.30h al port on seran rebuts per un castell de focs que es llançarà des de la Platgeta. Seguidament, Ses Majestats faran via cap al campament reial situat a l'antic restaurant Robert. La cavalcada fins al campament passarà pel Passeig Marítim on els Reis i els patges repartiran caramels sense gluten.

Al Campament Reial, les famílies podran veure com treballen els patges de Ses Majestats i també seran rebuts per Melcior, Gaspar i Baltasar.

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

10.06.2024

Informa't sobre els resultats electorals a les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024, a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

07.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

06.06.2024

El menjador escolar que gestiona l’AFA Guillem de Montgrí ha revalidat per tercer any el certificat de qualitat «Bo, Sa i d’Aquí», en... (Llegir més)

06.06.2024

El passat dimarts 4 de juny de 2024 es va celebrar una Jornada Olímpica a les instal·lacions esportives municipals. L’activitat, organitzada per... (Llegir més)

05.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua avançant en el camí cap a la transició energètica i en el desplegament del pla de renovació de... (Llegir més)

05.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort de l'empresari  Martí Alaball i Paguina, Medalla del Montgrí 1987, i vol... (Llegir més)

04.06.2024

(07.06.24) Actualització: El proper dilluns 11 de juny de 2024 es realitzaran els treballs de pintura del ferm de l'aparcament del Centre d'Atenció... (Llegir més)

03.06.2024

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos a les escoles bressol municipals, de... (Llegir més)

29.05.2024

Montgrí Aigua ha realitzat tasques d’impermeabilització del dipòsit d’aigua potable de Torroella per garantir-ne la seva estanqueïtat. Els... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis