Avisos

L'Espai Ter presenta la programació del primer semestre de 2024

27.11.2023

LAuditori Teatre Espai Ter ha aprofitat la Fira de Sant Andreu per fer pública la programació de gener a juny de 2024 i per presentar la nova web de l'equipament. La nova temporada aplega un total de vint-i-una propostes de teatre, música, dansa i circ. 

Pandataria, amb Cayetana Guillén-Cuervo, és un dels plats forts de la nova temporada. Amb una interpretació qualificada per la crítica com a ‘majestuosa’ i ‘sublim’, l’actriu i presentadora protagonitza aquesta obra multidisciplinar de dansa, música i teatre que vol ser un clam a la diversitat, a la tolerància i a l’amor. Estrenada al Festival de Mérida, la proposta és obra del ballarí i coreògraf Chevi Muraday, que també forma part del repartiment de l’espectacle.

De l’apartat teatral, també destaquen dues produccions catalanes. D’una banda, Lali Symon, el darrer espectacle de Sergi Belbel amb una interpretació magistral d’Emma Vilarasau, que comparteix escenari amb les actrius Mont Plans i Júlia Bonjoch, en una obra que combina la comèdia i el drama. De l’altra, La plaça del Diamant, coproduïda pel Teatre Nacional de Catalunya i del Festival Grec que revisa l'obra més reconeguda de Mercè Rodoreda, un dels referents de la literatura catalana i europea. La directora Carlota Subirós ens ofereix una mirada íntima i contemporània on no una, sinó onze actrius d'edats i perfils diferents donen vida a la protagonista de la novel·la en un muntatge que combina música, teatre i dansa. 

L’apartat teatral d’aquesta temporada també inclou la representació d’Altsasu, basada en els fets ocorreguts l’octubre de 2016 en aquesta localitat de Navarra. La companyia vasca La Dramática Errante interpreta aquesta peça que reflexiona sobre la retallada de les llibertats, l'abús de l'expressió terrorista i la vulneració del dret a un judici just. De l’àmbit teatral, destacar també l’obra Conspiranoia, una original i divertida proposta de Jordi Casanovas i Marc Angelet i protagonitzada per Eduard Farelo, Àurea Márquez, David Vert i Mia Esteve. Una comèdia dramàtica plena de teories de la conspiració, secrets, mentides i amistats a punt d'esclatar. Finalment, de les propostes teatrals també ressaltar la darrera proposta d’en Peyu que torna a l’Espai Ter amb L’il·lusionista.

Estrena del nou disc de Lídia Pujol, Premi Espai Ter de Música
De l’apartat musical de la nova temporada destaca l’estrena oficial del nou disc de Lídia Pujol que porta per títol Babel. La cantant catalana presenta aquest treball que ha estat reconegut amb el Premi Espai Ter de Música i que commemora els seus vint anys de trajectòria musical i artística. 

Una altra de les propostes de música d’aquesta temporada és l’actuació de la formació Sambach que estrena a les comarques gironines Ritmo Sakral, el seu darrer espectacle. Una proposta musical i visual que ens revela els ponts secrets compartits per la cultura de Johann Sebastian Bach i la música popular brasilera.

L’Espai Ter també acollirà la primera edició del Concurs Coral d'Adults (CCA) amb l'objectiu de promoure i enriquir el cant coral català; l’estrena del nou disc de Jordi Molina amb La Principal del Llobregat, Quartet Cypsela, Júlia Molina i Eva Trullàs; i les actuacions de les orquestres Maravella i Montgrins, dins del Cicle Grans Orquestres


Òpera
Com ja és tradició, l’Espai Ter programa una òpera coincidint amb el Dissabte Sant. En aquesta ocasió, l’auditori teatre de Torroella de Montgrí acull una de les òperes més representades a tot el món: Carmen, composta per Georges Bizet. La prestigiosa companyia Camerata Lírica serà l’encarregada de representar aquesta obra mestra.
 

Propostes familiars
Per a tota la família, l’Espai Ter programa el darrer espectacle de la companyia de circ F.R.E.N.E.T.I.C que porta per títol Save The Temazo. Projeccions en directe, un espectacular disseny d’il·luminació, circ, teatre i com sempre molt d'humor. De l’àmbit familiar també destaca La rebel·lió de les coses, un espectacle en un to màgic i humorístic basat en el realisme màgic de Pere Calders.

Entrades a la venda
Les entrades per a la nova temporada de l’Espai Ter es posen a la venda aquest dilluns, a partir de les 11 h, tant al web espaiter.cat com presencialment. Com ja és habitual, l’equipament ofereix l’abonament T5, que permet comprar cinc entrades per a cinc espectacles diferents a un preu de 60 euros, amb descomptes de fins al 70%.

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

10.06.2024

Informa't sobre els resultats electorals a les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024, a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

07.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

06.06.2024

El menjador escolar que gestiona l’AFA Guillem de Montgrí ha revalidat per tercer any el certificat de qualitat «Bo, Sa i d’Aquí», en... (Llegir més)

06.06.2024

El passat dimarts 4 de juny de 2024 es va celebrar una Jornada Olímpica a les instal·lacions esportives municipals. L’activitat, organitzada per... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis