Avisos

Visita institucional a Torroella de Montgrí de la consellera Meritxell Serret

Ha participat a la taula inaugural de les jornades de la Universitat Europea del Consell Català del Moviment Europeu

06.10.2023

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, ha fet una visita institucional aquest matí a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Ha estat rebuda per l'alcalde, Jordi Colomí; la primera tinent d'alcalde, Anna Company; i el tercer tinent d'alcalde, Josep Martinoy.  La consellera ha signat en el Llibre d'Honor i ha estat obsequiada amb llibre d'imatges antigues de Torroella de Montgrí.

La visita s'ha realitzat aprofitant que la consellera ha participat aquesta tarda en la taula rodona inaugural  de la segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del Moviment Europeu que se celebra entre avui i demà al Museu de la Mediterrània. Sota el títol «Una Europa útils per als joves» s'han organitzat diferents taules rodones amb professionals de reconegut prestigi. La primera edició també es va celebrar a Torroella de Montgrí i des del municipi hi ha la voluntat de constituir-se en seu permanent.

A la taula inaugural, la consellera ha estat acompanyada per l'alcalde, Jordi Colomí; pel president del Consell Català del Moviment Europeu, Xavier Ferrer; per la diputada de Programes Europeus de la Diputació de Girona, Míriam Lanero i per la responsable de comunicació de la representació de la Comissió Europea a Barcelona, Laura Rahola Ortega

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis