Avisos

Visita institucional a Torroella de Montgrí de la consellera Meritxell Serret

Ha participat a la taula inaugural de les jornades de la Universitat Europea del Consell Català del Moviment Europeu

06.10.2023

La consellera d'Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret, ha fet una visita institucional aquest matí a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. Ha estat rebuda per l'alcalde, Jordi Colomí; la primera tinent d'alcalde, Anna Company; i el tercer tinent d'alcalde, Josep Martinoy.  La consellera ha signat en el Llibre d'Honor i ha estat obsequiada amb llibre d'imatges antigues de Torroella de Montgrí.

La visita s'ha realitzat aprofitant que la consellera ha participat aquesta tarda en la taula rodona inaugural  de la segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del Moviment Europeu que se celebra entre avui i demà al Museu de la Mediterrània. Sota el títol «Una Europa útils per als joves» s'han organitzat diferents taules rodones amb professionals de reconegut prestigi. La primera edició també es va celebrar a Torroella de Montgrí i des del municipi hi ha la voluntat de constituir-se en seu permanent.

A la taula inaugural, la consellera ha estat acompanyada per l'alcalde, Jordi Colomí; pel president del Consell Català del Moviment Europeu, Xavier Ferrer; per la diputada de Programes Europeus de la Diputació de Girona, Míriam Lanero i per la responsable de comunicació de la representació de la Comissió Europea a Barcelona, Laura Rahola Ortega

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis