Avisos

Agraïment a tots els col·laboradors de la Festa Major de Sant Genís

29.08.2023

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí volem fer un agraïment públic i molt especial a totes i cadascuna de les persones i entitats que han col·laborat activament en la celebració de la Festa Major de Sant Genís. Tenim un patrimoni humà, cultural i un teixit cívic espectacular, sense el qual una Festa Major com aquesta no seria possible.

Volem aprofitar també per encoratjar a tota la ciutadania a participar activament a l'organització de la Festa Major, a través de les entitats del municipi. Viure la Festa Major des de dins és una experiència vital molt interessant.

Volem donar les gràcies també a tots els proveïdors que ens han fet la feina més fàcil, així com tot el personal municipal que ha estat al peu de canó. Als patrocinadors també volem agrair-vos el vostre compromís amb el nostre municipi.

I l'agraïment més especial és per vosaltres, torroellencs i torroellenques, que heu viscut intensament la Festa Major.

La meteorologia amb la pluja i el fort vent, ens ha posat les coses difícils i hem hagut de suspendre quatre actes de la cinquantena d'activitats programades durant els 9 dies de Festa Major. La seguretat dels espectadors i del personal per l'Ajuntament és una prioritat.

Gràcies, moltes gràcies per gaudir-ne amb alegria i civisme!
Des d'avui mateix, ens posem a fer balanç i a treballar per la propera edició!

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis