Avisos

(IM) Afectacions a la recollida de la fracció orgànica comercial pels correfocs de la Festa Major

17.08.2023

Benvolguts comerciants,

Degut a la celebració del Correfoc del proper dissabte 19 d'agost a partir de les 22.30 h i del Correfoc Xic el diumenge 20 d'agost a partir de les 20.30 h,  els comerços ubicats en els carrers que es citen a continuació hauran de treure el bujol de la fracció orgànica el diumenge 20 d'agost i el dilluns 21 d'agost de 9 h a 10 h del matí.

L´empresa concessionària començarà la recollida a partir de les 10 h del matí pels carrers afectats pels correfocs. La resta de carrers continuen amb l'horari de recollida habitual.

Carrers afectats recollida orgànica comercial: Plaça de la Vila – C. Església – C. Codina – C. Carme – C. Porta Nova – C. Major – C. Pi i Margall – Plaça dels Dolors  – C. Dolors – Plaça Ernest Lluch - C. Dolors – C. Farigola – C. Pintor Gimeno – C. Mar – Passeig de l’Església – Plaça Muralla.

Us recordem també alguns consells de seguretat pel sector comercial i veïns: 

  • Abaixar el portals metàl·lics o persianes en els edificis que en tinguin
  • Protegir els vidres de les finestres, portes i aparadors amb cartrons gruixuts
  • Enrotllar tots els tendals exteriors dels habitatges i locals
  • No tirar aigua als participants, ni als espectadors del correfoc pel perill que representa
  • Desconnectar tot tipus d’alarmes
  • Retirar de la via pública qualsevol objecte que pugui dificultar el pas dels actors, organitzadors i participants del correfoc
  • No deixeu roba estesa
  • Retirar tots els vehicles dels carrers de l’itinerari
  • Mentre durin els correfocs i per allà on passi el recorregut, els llums de la vila estaran apagats. Un cop acabat es tornaran a encendre.

Us agraïm per avançat la vostra col·laboració i us animem a participar de tots els actes de la Festa Major.

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis