Reptes de futur i present per una nova legislatura

25.07.2023

Comencem una legislatura nova i ho fem amb una sensació agredolça. Per una banda, contents perquè els veïns i veïnes del nostre municipi han escollit la nostra força per governar a l’Estartit amb una majoria suficient per poder fer front als reptes que ens trobarem a l’EMD: factures sense pagar, litigis en marxa i relacions personals per teixir de nou. Molta feina per tornar l’EMD al punt on era l’any 2019. I més feina encara per avançar i recuperar els anys perduts.

La part agra ens arriba perquè UPM, el clar guanyador de les eleccions a l’Ajuntament, hagi decidit no comptar amb la nostra participació per formar govern. Essent la força més votada a l’Estartit, hauríem pogut formar junts un govern que representés millor el mapa polític del municipi, però no ha pogut ser.

Així doncs, els nostres dos regidors a l’Ajuntament faran oposició, una oposició constructiva com ja veníem fent la legislatura passada. Farem el seguiment dels projectes, participant activament de tots aquells temes que ens semblin bons pel municipi, i posarem de manifest aquells temes amb els quals no estiguem d’acord, com la pujada de dedicacions i indemnitzacions aprovada recentment pel govern.

Els propers mesos seran clau. Caldrà veure quin paper vol jugar l’Ajuntament per saldar el deute deixat pels seus socis de partit durant el darrer mandat, un tema capital que marcarà les relacions entre les dues administracions els propers 4 anys.

29.04.2024

L'Espai Ter ha acollit aquest matí el fòrum d'intercanvi d'experiències de les escoles verdes de la Comissió Baix Empordà Primària-Zona Nord.... (Llegir més)

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis