Avisos

La platja de l'Estartit, epicentre de l'Handbol Platja català

12.07.2023

Els passats 8 i 9 de juliol a la Platja Gran de l’Estartit s’hi ha celebrat una jornada del V Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol. Aquesta modalitat esportiva, que es troba en ple creixement qualitatiu i quantitatiu, fomenta també l’espectacle i la diversió.

Més de 600 participants d’aquesta modalitat han gaudit de l’entorn del municipi mentre participaven en la competició. Totes les valoracions han sigut positives, ja sigui per la qualitat de la sorra, els serveis oferts per part de les entitats organitzadores o bé el paisatge idíl·lic.

Els organitzadors de l’esdeveniment han acabat molt satisfets amb els més de 120 partits disputats. De ben segur que el municipi acollirà futures edicions d’aquesta prova i es convertirà en una cita imprescindible per les persones amants d’aquest esport. 

L’alcalde Jordi Colomí i el regidor d’esports Genís Pigem, que han participat en l’entrega de premis, valoren satisfactòriament l’organització i la participació en aquest esdeveniment. Dels 57 equips participants només 5 eren de la província de Girona, aquest fet ha potenciat el turisme de proximitat a la zona, ja que molts dels equips participants han pernoctat en el municipi.

Des de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí es vol agraïr públicament la implicació i organització del Club Handbol Montgrí i l'Handbol Platja Nordest, que han aconseguit mobilitzar una seixantena de voluntaris i voluntàries que han participat activament en l'organització de l'esdeveniment.

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis