Avisos

Les carnisseries Seli i Laura i el Mas Pla guanyen el V Concurs del segell de «Girona Excel·lent» de la Diputació de Girona

05.07.2023

Tres establiments de Torroella de Montgrí i l’Estartit van resultar guanyadors, la setmana passada, del V Concurs del segell de «Girona Excel·lent» de la Diputació de Girona, que distingeix la qualitat agroalimentària i reconeix els productes que s’elaboren al cent per cent a les comarques gironines. Els productes són seleccionats per tasts a cegues pels millors cuiners, enòlegs i crítics gastronòmics.

Enguany, el segell de la Diputació de Girona ha seleccionat 70 empreses guanyadores que es beneficiaran d’accions de promoció i difusió, participació en fires i esdeveniments, així com treball en xarxa i ús de la marca.

La Carnisseria Seli va resultar guanyadora del segell amb dos productes d’elaboració artesana: el seu fuet i la botifarra negre. L’establiment està situada al c. Primitiu Artigas, 4 de Torroella de Montgrí i elabora des de fa més de 50 anys productes artesans. L’establiment té la certificació d’empresa artesana i té altres productes com la botifarra dolça que formen part de la marca de Garantia de Productes de l’Empordà.

La Carnisseria Laura, situada al carrer Sant Anna, 78 de l’Estartit, va resultar guanyadora també del segell Girona Excel·lent amb el seu pernil dolç. L’establiment regentat pels germans Olga i Francesc Maynau va ser fundat el 1970 i han treballat de manera ininterrompuda per oferir als seus clients productes de qualitat.

L’arròs del Mas Pla també va resultar guanyador del segell agroalimentari de la Diputació de Girona. L’empresa Explotacions Agrícoles Hebo, situada a la carretera de la Fonollera, 28 de Torroella de Montgrí comercialitza el seu arròs a nombrosos establiments, gràcies a la seva xarxa de distribució per professionals de l’empresa, també local, Disbesa – Darnés. L’Arròs de Pals Mas Pla té també la certificació Global G.A.P. que garanteix una producció respectuosa amb el medi ambient i de conservació de l’espai natural.

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí volem felicitar públicament els tres establiments locals per haver aconseguit aquest merescut premi, per la qualitat dels seus productes i per la trajectòria en favor del comerç local.  

Així mateix, també donem l’enhorabona a les empreses guanyadores del segell que tot i no ser del municipi, col·laboren amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el segell «És del Montgrí» i amb el projecte de locals buits del nucli antic del municipi. Es tracta  de l’arròs del Molí de Pals, Mooma amb el seu suc de poma Fuji, Gelats Angelo amb el seu recuit de drap amb mel del Montgrí i les infusions d'Emporarom.

La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, Dúnia Oliveras, ha manifestat que «És un orgull pel municipi que establiments locals obtinguin aquest tipus de segells i certificacions de qualitat agroalimentària» i ha afegit «Des de l’Ajuntament animem a tots els establiments artesans a presentar-se a aquest tipus de convocatòries que ajuden a donar visibilitat a l’excel·lència dels productes locals».

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis