Avisos

Les carnisseries Seli i Laura i el Mas Pla guanyen el V Concurs del segell de «Girona Excel·lent» de la Diputació de Girona

05.07.2023

Tres establiments de Torroella de Montgrí i l’Estartit van resultar guanyadors, la setmana passada, del V Concurs del segell de «Girona Excel·lent» de la Diputació de Girona, que distingeix la qualitat agroalimentària i reconeix els productes que s’elaboren al cent per cent a les comarques gironines. Els productes són seleccionats per tasts a cegues pels millors cuiners, enòlegs i crítics gastronòmics.

Enguany, el segell de la Diputació de Girona ha seleccionat 70 empreses guanyadores que es beneficiaran d’accions de promoció i difusió, participació en fires i esdeveniments, així com treball en xarxa i ús de la marca.

La Carnisseria Seli va resultar guanyadora del segell amb dos productes d’elaboració artesana: el seu fuet i la botifarra negre. L’establiment està situada al c. Primitiu Artigas, 4 de Torroella de Montgrí i elabora des de fa més de 50 anys productes artesans. L’establiment té la certificació d’empresa artesana i té altres productes com la botifarra dolça que formen part de la marca de Garantia de Productes de l’Empordà.

La Carnisseria Laura, situada al carrer Sant Anna, 78 de l’Estartit, va resultar guanyadora també del segell Girona Excel·lent amb el seu pernil dolç. L’establiment regentat pels germans Olga i Francesc Maynau va ser fundat el 1970 i han treballat de manera ininterrompuda per oferir als seus clients productes de qualitat.

L’arròs del Mas Pla també va resultar guanyador del segell agroalimentari de la Diputació de Girona. L’empresa Explotacions Agrícoles Hebo, situada a la carretera de la Fonollera, 28 de Torroella de Montgrí comercialitza el seu arròs a nombrosos establiments, gràcies a la seva xarxa de distribució per professionals de l’empresa, també local, Disbesa – Darnés. L’Arròs de Pals Mas Pla té també la certificació Global G.A.P. que garanteix una producció respectuosa amb el medi ambient i de conservació de l’espai natural.

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí volem felicitar públicament els tres establiments locals per haver aconseguit aquest merescut premi, per la qualitat dels seus productes i per la trajectòria en favor del comerç local.  

Així mateix, també donem l’enhorabona a les empreses guanyadores del segell que tot i no ser del municipi, col·laboren amb l’Àrea de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb el segell «És del Montgrí» i amb el projecte de locals buits del nucli antic del municipi. Es tracta  de l’arròs del Molí de Pals, Mooma amb el seu suc de poma Fuji, Gelats Angelo amb el seu recuit de drap amb mel del Montgrí i les infusions d'Emporarom.

La regidora de Promoció Econòmica, Turisme i Comerç, Dúnia Oliveras, ha manifestat que «És un orgull pel municipi que establiments locals obtinguin aquest tipus de segells i certificacions de qualitat agroalimentària» i ha afegit «Des de l’Ajuntament animem a tots els establiments artesans a presentar-se a aquest tipus de convocatòries que ajuden a donar visibilitat a l’excel·lència dels productes locals».

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

10.06.2024

Informa't sobre els resultats electorals a les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024, a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

07.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

06.06.2024

El menjador escolar que gestiona l’AFA Guillem de Montgrí ha revalidat per tercer any el certificat de qualitat «Bo, Sa i d’Aquí», en... (Llegir més)

06.06.2024

El passat dimarts 4 de juny de 2024 es va celebrar una Jornada Olímpica a les instal·lacions esportives municipals. L’activitat, organitzada per... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis