Avisos

Torroella de Montgrí reforça els serveis i equipaments de les platges del municipi coincidint amb el pic de la temporada turística

El socorrisme amplia l'horari de funcionament, comencen les activitats esportives a la platja i s'han estrenat nous equipaments

Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Un nen jugant amb dues monitores al Mini Beach Club
Un nen jugant amb dues monitores al Mini Beach Club
Un dels nous lavabos instal·lats al Passeig Marítim
Un dels nous lavabos instal·lats al Passeig Marítim
Una de les passarel·les instal·lades a la platja de l'Estartit
Una de les passarel·les instal·lades a la platja de l'Estartit

05.07.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reforçat els serveis, equipaments i activitats a les platges del municipi coincidint amb l'inici de juliol i el pic de la temporada alta estival. Des d'aquest mes estan en funcionament les activitats esportives de l'Estiu Actiu, el Mini Beach Club, el servei de socorrisme cada dia i s'han estrenat nous equipaments com jocs infantils, passeres, cordills protectors de les dunes litorals i altres elements de mobiliari urbà.

Des d'aquest mes i fins al 31 d’agost el servei de socorrisme s'amplia de 10.30 h a 19 h a les platges Gran de l'Estartit i Cala Montgó; i de 11.00 h a 18.00 h a Mas Pinell. Un horari que serà el de salvament diari a totes aquestes platges la primera quinzena de setembre. Després el servei de socorrisme passarà a ser els caps de setmana. 

En el cas de la Platja Gran, la caseta de salvament disposa de cadires amfíbies i muletes per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda.

En matèria de facilitar el bany, a la zona de Salvament i al costat de l’Espigó de Garbí, s'han instal·lat línies de vida i baranes. Aquest és l'espai de la platja reservat per les persones amb mobilitat reduïda.

El servei de salvament es va iniciar per Setmana Santa a la Platja Gran els caps de setmana i festius i ara s'amplia i es reforça diàriament coincidint amb la temporada de més ús de les platges. Un cop s'acabi la temporada més alta, el 15 de setembre, tornarà a ser els caps de setmana i festius a la Platja Gran fins el 12 d'octubre.

Nous lavabos i jocs infantils

En l'àmbit dels equipaments, enguany les platges de Torroella de Montgrí i l'Estartit han estrenat 3 nous lavabos públics i 6 jocs infantils en diferents punts de la Platja Gran i Cala Montgó. 

En paral·lel, s'han instal·lat dos aparcabicicletes de fusta a la Platja del Ter Vell i s'han renovat les cordes i estaques que separen la sorra de l'aparcament, marquen els camins i protegeixen les dunes litorals.

Arrenquen les activitats de l'Estiu Actiu i el Mini Beach Club

Pel que fa a les activitats ha arrencat l'Estiu Actiu i el Mini Beach Club. Les activitats esportives a la platja han arribat consolidant apostes reeixides d'altres anys però també amb novetats. Així doncs durant els mesos de juliol i agost s'ha programat en diferents indrets del litoral del municipi Zumba, Marxa Aquàtica i Ioga a la platja i com a novetats també Ultimate Freesbee i Rugby.

Les famílies podran tornar a gaudir enguany del Mini Beach Club els mesos de juliol i agost. Es tracta d'un espai de jocs per la mainada, dinamitzat per personal especialitzat i ubicat a la platja gran davant del parc de la pineda. El seu ús és gratuït i va adreçat a nens i nenes d'entre 4 i 10 anys. El seu horari és de 10:30 a 13:30 h i de 15 - 18 h.

Les dutxes i rentapeus continuen tancades per la Sequera

Un servei que enguany no s'activarà, de moment, és el de les dutxes i rentapeus, ja que persisteix la situació de sequera que va obligar a no activar-lo a l'inici de la temporada turística per Setmana Santa. Així doncs, dutxes i rentapeus continuen tancades amb cartells explicatius de la greu situació de sequera que viu el país. Aquesta és una mesura similar a la que han pres altres municipis de la Costa Brava.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis