Avisos

Torroella de Montgrí reforça els serveis i equipaments de les platges del municipi coincidint amb el pic de la temporada turística

El socorrisme amplia l'horari de funcionament, comencen les activitats esportives a la platja i s'han estrenat nous equipaments

Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Socorristes vigilant la platja de l'Estartit
Un nen jugant amb dues monitores al Mini Beach Club
Un nen jugant amb dues monitores al Mini Beach Club
Un dels nous lavabos instal·lats al Passeig Marítim
Un dels nous lavabos instal·lats al Passeig Marítim
Una de les passarel·les instal·lades a la platja de l'Estartit
Una de les passarel·les instal·lades a la platja de l'Estartit

05.07.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha reforçat els serveis, equipaments i activitats a les platges del municipi coincidint amb l'inici de juliol i el pic de la temporada alta estival. Des d'aquest mes estan en funcionament les activitats esportives de l'Estiu Actiu, el Mini Beach Club, el servei de socorrisme cada dia i s'han estrenat nous equipaments com jocs infantils, passeres, cordills protectors de les dunes litorals i altres elements de mobiliari urbà.

Des d'aquest mes i fins al 31 d’agost el servei de socorrisme s'amplia de 10.30 h a 19 h a les platges Gran de l'Estartit i Cala Montgó; i de 11.00 h a 18.00 h a Mas Pinell. Un horari que serà el de salvament diari a totes aquestes platges la primera quinzena de setembre. Després el servei de socorrisme passarà a ser els caps de setmana. 

En el cas de la Platja Gran, la caseta de salvament disposa de cadires amfíbies i muletes per facilitar el bany a les persones amb mobilitat reduïda.

En matèria de facilitar el bany, a la zona de Salvament i al costat de l’Espigó de Garbí, s'han instal·lat línies de vida i baranes. Aquest és l'espai de la platja reservat per les persones amb mobilitat reduïda.

El servei de salvament es va iniciar per Setmana Santa a la Platja Gran els caps de setmana i festius i ara s'amplia i es reforça diàriament coincidint amb la temporada de més ús de les platges. Un cop s'acabi la temporada més alta, el 15 de setembre, tornarà a ser els caps de setmana i festius a la Platja Gran fins el 12 d'octubre.

Nous lavabos i jocs infantils

En l'àmbit dels equipaments, enguany les platges de Torroella de Montgrí i l'Estartit han estrenat 3 nous lavabos públics i 6 jocs infantils en diferents punts de la Platja Gran i Cala Montgó. 

En paral·lel, s'han instal·lat dos aparcabicicletes de fusta a la Platja del Ter Vell i s'han renovat les cordes i estaques que separen la sorra de l'aparcament, marquen els camins i protegeixen les dunes litorals.

Arrenquen les activitats de l'Estiu Actiu i el Mini Beach Club

Pel que fa a les activitats ha arrencat l'Estiu Actiu i el Mini Beach Club. Les activitats esportives a la platja han arribat consolidant apostes reeixides d'altres anys però també amb novetats. Així doncs durant els mesos de juliol i agost s'ha programat en diferents indrets del litoral del municipi Zumba, Marxa Aquàtica i Ioga a la platja i com a novetats també Ultimate Freesbee i Rugby.

Les famílies podran tornar a gaudir enguany del Mini Beach Club els mesos de juliol i agost. Es tracta d'un espai de jocs per la mainada, dinamitzat per personal especialitzat i ubicat a la platja gran davant del parc de la pineda. El seu ús és gratuït i va adreçat a nens i nenes d'entre 4 i 10 anys. El seu horari és de 10:30 a 13:30 h i de 15 - 18 h.

Les dutxes i rentapeus continuen tancades per la Sequera

Un servei que enguany no s'activarà, de moment, és el de les dutxes i rentapeus, ja que persisteix la situació de sequera que va obligar a no activar-lo a l'inici de la temporada turística per Setmana Santa. Així doncs, dutxes i rentapeus continuen tancades amb cartells explicatius de la greu situació de sequera que viu el país. Aquesta és una mesura similar a la que han pres altres municipis de la Costa Brava.

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis