Avisos

Visita institucional al servei de canguratge del programa 'Dona't Temps' organitzat aquesta tarda a Torroella de Montgrí

Casacuberta, Colomí, Vergés i Company, amb el servei de canguratge al fons.
Casacuberta, Colomí, Vergés i Company, amb el servei de canguratge al fons.

29.06.2023

La directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés, ha visitat aquesta tarda el servei de canguratge gratuït del programa "Dona’t temps" que aquest dijous ha ofert el taller de banderoles dinamitzat per l’entitat Racó de Rialles, de Torroella de Montgrí. En aquest taller, celebrat a la plaça de la Vila, les persones participants han elaborat banderoles amb roba vella que s'ha recollit prèviament en diferents espais i equipaments del municipi. Les banderoles serviran per engalanar els carrers de la vila quan hi hagi celebracions. El servei de canguratge que s'hi ha organitzat ha permès que pares i mares puguin participar del taller mentre els seus fills i filles estaven al servei de canguratge sota la supervisió i dinamització d'un servei de monitoratge.

“Dona’t temps” és una de les activitats finançades amb el programa TempsxCures, de la Generalitat, que ofereix serveis de cures per a infants i adolescents de 0 a 16 anys arreu de Catalunya. Es tracta d'un servei de canguratge públic puntual, de caràcter universal i gratuït, adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys. S’ofereix gratuïtament amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut, i oferir una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació i la participació.

La directora general ha estat rebuda per l'alcalde, Jordi Colomí; la regidora d'Educació i Serveis a la Ciutadania, Anna Company, i la regidora d'Igualtat, Cristina Viegas. A la trobada institucional també hi han participat la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta, i la consellera en funcions de Dones, Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Baix Empordà, Dolors Subirana.

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis