Visita institucional al servei de canguratge del programa 'Dona't Temps' organitzat aquesta tarda a Torroella de Montgrí

Casacuberta, Colomí, Vergés i Company, amb el servei de canguratge al fons.
Casacuberta, Colomí, Vergés i Company, amb el servei de canguratge al fons.

29.06.2023

La directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés, ha visitat aquesta tarda el servei de canguratge gratuït del programa "Dona’t temps" que aquest dijous ha ofert el taller de banderoles dinamitzat per l’entitat Racó de Rialles, de Torroella de Montgrí. En aquest taller, celebrat a la plaça de la Vila, les persones participants han elaborat banderoles amb roba vella que s'ha recollit prèviament en diferents espais i equipaments del municipi. Les banderoles serviran per engalanar els carrers de la vila quan hi hagi celebracions. El servei de canguratge que s'hi ha organitzat ha permès que pares i mares puguin participar del taller mentre els seus fills i filles estaven al servei de canguratge sota la supervisió i dinamització d'un servei de monitoratge.

“Dona’t temps” és una de les activitats finançades amb el programa TempsxCures, de la Generalitat, que ofereix serveis de cures per a infants i adolescents de 0 a 16 anys arreu de Catalunya. Es tracta d'un servei de canguratge públic puntual, de caràcter universal i gratuït, adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys. S’ofereix gratuïtament amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut, i oferir una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació i la participació.

La directora general ha estat rebuda per l'alcalde, Jordi Colomí; la regidora d'Educació i Serveis a la Ciutadania, Anna Company, i la regidora d'Igualtat, Cristina Viegas. A la trobada institucional també hi han participat la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta, i la consellera en funcions de Dones, Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Baix Empordà, Dolors Subirana.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis