Avisos

Visita institucional al servei de canguratge del programa 'Dona't Temps' organitzat aquesta tarda a Torroella de Montgrí

Casacuberta, Colomí, Vergés i Company, amb el servei de canguratge al fons.
Casacuberta, Colomí, Vergés i Company, amb el servei de canguratge al fons.

29.06.2023

La directora general de Cures, Organització del Temps i Equitat en els Treballs, Núria Vergés, ha visitat aquesta tarda el servei de canguratge gratuït del programa "Dona’t temps" que aquest dijous ha ofert el taller de banderoles dinamitzat per l’entitat Racó de Rialles, de Torroella de Montgrí. En aquest taller, celebrat a la plaça de la Vila, les persones participants han elaborat banderoles amb roba vella que s'ha recollit prèviament en diferents espais i equipaments del municipi. Les banderoles serviran per engalanar els carrers de la vila quan hi hagi celebracions. El servei de canguratge que s'hi ha organitzat ha permès que pares i mares puguin participar del taller mentre els seus fills i filles estaven al servei de canguratge sota la supervisió i dinamització d'un servei de monitoratge.

“Dona’t temps” és una de les activitats finançades amb el programa TempsxCures, de la Generalitat, que ofereix serveis de cures per a infants i adolescents de 0 a 16 anys arreu de Catalunya. Es tracta d'un servei de canguratge públic puntual, de caràcter universal i gratuït, adreçat a famílies amb infants de 3 a 12 anys. S’ofereix gratuïtament amb l’objectiu de facilitar la conciliació de la vida personal, laboral, formativa, social i de salut, i oferir una atenció bàsica i d’educació en el lleure als infants a través d’activitats lúdiques fonamentades en els valors de la coeducació i la participació.

La directora general ha estat rebuda per l'alcalde, Jordi Colomí; la regidora d'Educació i Serveis a la Ciutadania, Anna Company, i la regidora d'Igualtat, Cristina Viegas. A la trobada institucional també hi han participat la directora dels Serveis Territorials del Departament d'Igualtat i Feminismes a Girona, Marta Casacuberta, i la consellera en funcions de Dones, Benestar Social i Família del Consell Comarcal del Baix Empordà, Dolors Subirana.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis