Avisos

Jordi Colomí (UPM) és investit, per segon mandat, alcalde de Torroella de Montgrí

17.06.2023

El nou consistori sorgit de les eleccions municipals del 28-M ha investit aquest matí Jordi Colomí (UPM) com a alcalde de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí per al mandat 2023-27. Colomí va ser el cap de la llista més votada en les passades eleccions municipals i en la sessió del Ple Extraordinari de Constitució de l’Ajuntament, celebrada aquest matí a les 12 h, a l’Auditori del Museu de la Mediterrània, ha estat elegit alcalde per majoria absoluta en aconseguir 11 vots favorables dels 17 amb què compta el Ple. Han votat a favor de la seva candidatura els regidors i les regidores d’UPM (6), OTE (2), ERC (2) i PSC (1). Per la seva banda, els dos regidors de Compromís i la regidora i el regidor de Junts han votat els seus respectius caps de llista, Jordi Cordon i Francesc Puig; mentre que el regidor i la regidora de LEST s’han abstingut.

El passat 14 de juny, els grups municipals d’UPM, OTE i ERC van signar l’acord per formar govern aquest mandat. El cartipàs amb la redistribució de regidories i tinences d’alcaldia, entre d’altres aspectes de l’organització municipal, s’aprovarà aquesta propera setmana en un Ple extraordinari.

Abans de la votació per investir l’Alcalde, s’ha constituït el Ple Municipal del mandat. Com determina el protocol, la sessió s’ha iniciat amb la creació de la mesa d’edat, formada pel regidor i la regidora de major i menor edat (Jordi Colomí i Cristina Viegas) i tot seguit s’ha procedit al jurament o promesa del càrrec per part dels 11 regidors i les 6 regidores que configuraran el nou consistori. Marc Calvet, cap de llista d’ERC, no n’ha pres possessió perquè pocs dies abans del Ple va renunciar a l’acta de regidor i va comunicar públicament que posava fi a una etapa de 12 anys en la política municipal. En el seu lloc hi ha entrat el número 3 de la candidatura d’ERC, Jordi Oliver, que el darrer mandat era regidor i formava part de l’equip de govern. Després de les constitució del plenari i de la votació i proclamació de l’alcalde, han intervingut els portaveus de cadascun dels grups municipals.

Els regidors i les regidores del nou consistori per al mandat 2023-27 són:

Jordi Colomí Massanas, Anna Maria Bonada Perez, Josep Martinoy Casademont, Dúnia Oliveras Bagué, Genís Pigem Olivé, Cristina Viegas Lobato (UPM); Jordi Cordon Pulido i  Marcos Aladid Gurillo (Compromís); Alexandra Pibernat Busquets i Ramón Siliceo González (LEST-Tots per l’Empordà); Anna Company Coll i Jordi Oliver González (ERC); Jordi Roura Pujol i Raul (Txiki) Sánchez Doblado OTE-AMUNT (CUP-Amunt); Francesc (Xicu) Puig Bagué i Anna Maria Mercader Sais (Junts) i Ramon Moreno Aranda (PSC).

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis