Avisos

L'Ajuntament completa la recepció de tota la urbanització Mas Pinell

08.06.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i la Junta de Conservació han signat l’acta de recepció definitiva del polígon UA1 Pa “Mas Pinell”. Aquest és un dels dos sectors en què es va desenvolupar el projecte d'urbanització. L'altre, el polígon UA 1Pb “Mas Pinell, amb una superfície de 95.226 m², va ser recepcionat el 2005 després de fer-se les corresponents cessions dels sols públics. Prèviament, el 2017, el Ple va acordar acceptar la cessió dels vials i els espais lliures previstos a la unitat d'actuació A, amb una superfície de 128.965 m².

El Pla Parcial d’Ordenació i Projecte d’urbanització del Mas Pinell va ser aprovat definitivament per la Comissió Territorial d'Urbanisme el 29 de desembre de 1967. Aquest planejament es preveia desenvolupar en tres etapes, de les quals només es va desenvolupar la primera. El pla general de 1983 va delimitar la 1a etapa desenvolupada en sòl urbà dins de la UA1P “Mas Pinell”, amb l’objectiu principal de completar la urbanització, establint una junta de manteniment i resolent el passeig peatonal i aparcaments a la platja.

El Pla Especial d’Ordenació Mas Pinell, aprovat definitivament per la Comissió Territorial d'Urbanisme el 24 d’octubre de 1990, subdividia el sector en dos polígons, l’A i el B, per diferenciar la part consolidada respecte la part amb moltes mancances d’infraestructures, i permetre així un desenvolupament independent entre un i altre sector. L’any 1991 es va tramitar i aprovar el projecte d’urbanització del Polígon B, es va constituir la corresponent Junta de compensació l’any 1992. El cost total e les obres de reurbanització i acabament ha estat efectuat al 100% pels mateixos propietaris.

L'alcalde en funcions, Jordi Colomí, ha expressat la seva satisfacció per la recepció i el tancament d'un llarg procés: «Estic molt satisfet per fer un pas més en la recepció d’una urbanització. és un tema candent en molts municipis catalans i avançar en aquestes recepcions d’urbanitzacions significa un pas més cap a la normalització d’una situació que cal anar executant a totes les urbanitzacions pendents de recepcionar de forma definitiva».

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis