Avisos

Tot a punt per l'esclat del Festival Internacional de Màgia FIMAG'23

L'onzena edició tindrà lloc del 2 al 4 de juny amb més de setanta espectacles professionals programats en onze espais

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de juny amb la Gala Solidària. Un espectacle coproduït amb la Fundació Abracadabra per a infants i joves amb disfuncions físiques o psíquiques d’una desena de centres d’educació especial d’àmbit comarques gironines.

FIMAG vol ser focus de debat i canalitzador d’idees per a la millora d’un sector, el de la màgia, sovint menystingut en comparació amb altres arts escèniques. Per això, abans que els carrers s’omplin amb milers i milers d’espectadors que ens segueixen cada any, convoca el FIMAG PRO, on enguany es debatrà sobre el futur del sector amb assistència de les principals societats màgiques del paìs, festivals d’arreu del país, mags i programadors.

FIMAG vol ser l’aparador de la millor màgia del país i de l’estranger. Per això programa petits i grans espectacles, tots d’una qualitat artística contrastada. Màgia Popular als carrers, Màgia Singular de petit format en espais singulars del municipi, la Gran Màgia a l’Espai Ter, Màgia Golfa al convent de les Clarisses…

Si encara no ho heu fet, us recomanem que programeu bé el cap setmana del cap de setmana del 2 al 4 de juny. I és que ja s’estan exhaurint les entrades per a les primeres sessions de màgia singular (màgia de prop en espais singulars del nucli).

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis