El menjador de l'escola Guillem de Montgrí revalida el certificat «Bo, Sa i d'Aquí»

Raquel Garcia, Xavier Vilà, Jordi colomí i Anna Company abans d'iniciar l'acte.
Raquel Garcia, Xavier Vilà, Jordi colomí i Anna Company abans d'iniciar l'acte.
Anna Company, Chung-Man i Jordi Colomí, en acabar l'acte.
Anna Company, Chung-Man i Jordi Colomí, en acabar l'acte.

04.05.2023

El menjador escolar que gestiona l'AFA Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí, ha revalidat per segon any consecutiu el certificat de qualitat «Bo, Sa i d'Aquí», en reconeixement al seu compromís amb l'alimentació saludable i el producte de proximitat. Aquest distintiu s'emmarca dins del programa «Mengem Bo, Fem Música, Som Escola», que té com a objectiu estimular els centres educatius catalans per tal que consumeixin productes de KMO, de temporada i fomentin pràctiques sostenibles en els seus menjadors.

La campanya «Mengem bo, fem música, som escola» vol donar suport a les escoles que prioritzen la qualitat per davant del preu. I ho fa amb la certificació de qualitat, però també apropant artistes coneguts del panorama musical català, que actuen com a ambaixadors de la iniciativa. El programa ofereix diferents puntuacions a les empreses de càtering o les escoles que s'autogestionen, per tal d'aconseguir la certificació i oferir una xerrada a càrrec d'un intèrpret català que s'encarrega de dinamitzar amb una xerrada l'estona de lleure després de dinar.

En el cas del Guillem de Montgrí, el centre va ha rebut aquest matí la visita del conegut cantant i concursant de la primera edició del talent show de TV3 “Eufòria”, Chung-Man. Ell ha estat l'encarregat de lliurar el diploma acreditatiu a la directora del centre, Montse Xifra, i al president de l'AFA, Jordi Masferrer. A l'acte hi han assistit l'alcalde, Jordi Colomí, i la regidora d'Ensenyament, Anna Company; la directora general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Raquel Garcia i l'adjunt a direcció dels serveis territorials d'Educació a Girona, Xavier Vilà.

Abans de l'acte protocol·lari, el popular concursant d'”Eufòria”, amant del k-hip hop i de la música urbana, ha ofert a l'alumnat de 4t, 5è i 6è un intens concert de petit format on ha interpretat temes propis i d'altres artistes, i ha respost una llarga bateria de preguntes que havien preparat els alumnes per tal de poder-lo conèixer millor.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis