Avisos

El menjador de l'escola Guillem de Montgrí revalida el certificat «Bo, Sa i d'Aquí»

Raquel Garcia, Xavier Vilà, Jordi colomí i Anna Company abans d'iniciar l'acte.
Raquel Garcia, Xavier Vilà, Jordi colomí i Anna Company abans d'iniciar l'acte.
Anna Company, Chung-Man i Jordi Colomí, en acabar l'acte.
Anna Company, Chung-Man i Jordi Colomí, en acabar l'acte.

04.05.2023

El menjador escolar que gestiona l'AFA Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí, ha revalidat per segon any consecutiu el certificat de qualitat «Bo, Sa i d'Aquí», en reconeixement al seu compromís amb l'alimentació saludable i el producte de proximitat. Aquest distintiu s'emmarca dins del programa «Mengem Bo, Fem Música, Som Escola», que té com a objectiu estimular els centres educatius catalans per tal que consumeixin productes de KMO, de temporada i fomentin pràctiques sostenibles en els seus menjadors.

La campanya «Mengem bo, fem música, som escola» vol donar suport a les escoles que prioritzen la qualitat per davant del preu. I ho fa amb la certificació de qualitat, però també apropant artistes coneguts del panorama musical català, que actuen com a ambaixadors de la iniciativa. El programa ofereix diferents puntuacions a les empreses de càtering o les escoles que s'autogestionen, per tal d'aconseguir la certificació i oferir una xerrada a càrrec d'un intèrpret català que s'encarrega de dinamitzar amb una xerrada l'estona de lleure després de dinar.

En el cas del Guillem de Montgrí, el centre va ha rebut aquest matí la visita del conegut cantant i concursant de la primera edició del talent show de TV3 “Eufòria”, Chung-Man. Ell ha estat l'encarregat de lliurar el diploma acreditatiu a la directora del centre, Montse Xifra, i al president de l'AFA, Jordi Masferrer. A l'acte hi han assistit l'alcalde, Jordi Colomí, i la regidora d'Ensenyament, Anna Company; la directora general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Raquel Garcia i l'adjunt a direcció dels serveis territorials d'Educació a Girona, Xavier Vilà.

Abans de l'acte protocol·lari, el popular concursant d'”Eufòria”, amant del k-hip hop i de la música urbana, ha ofert a l'alumnat de 4t, 5è i 6è un intens concert de petit format on ha interpretat temes propis i d'altres artistes, i ha respost una llarga bateria de preguntes que havien preparat els alumnes per tal de poder-lo conèixer millor.

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis