Avisos

El menjador de l'escola Guillem de Montgrí revalida el certificat «Bo, Sa i d'Aquí»

Raquel Garcia, Xavier Vilà, Jordi colomí i Anna Company abans d'iniciar l'acte.
Raquel Garcia, Xavier Vilà, Jordi colomí i Anna Company abans d'iniciar l'acte.
Anna Company, Chung-Man i Jordi Colomí, en acabar l'acte.
Anna Company, Chung-Man i Jordi Colomí, en acabar l'acte.

04.05.2023

El menjador escolar que gestiona l'AFA Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí, ha revalidat per segon any consecutiu el certificat de qualitat «Bo, Sa i d'Aquí», en reconeixement al seu compromís amb l'alimentació saludable i el producte de proximitat. Aquest distintiu s'emmarca dins del programa «Mengem Bo, Fem Música, Som Escola», que té com a objectiu estimular els centres educatius catalans per tal que consumeixin productes de KMO, de temporada i fomentin pràctiques sostenibles en els seus menjadors.

La campanya «Mengem bo, fem música, som escola» vol donar suport a les escoles que prioritzen la qualitat per davant del preu. I ho fa amb la certificació de qualitat, però també apropant artistes coneguts del panorama musical català, que actuen com a ambaixadors de la iniciativa. El programa ofereix diferents puntuacions a les empreses de càtering o les escoles que s'autogestionen, per tal d'aconseguir la certificació i oferir una xerrada a càrrec d'un intèrpret català que s'encarrega de dinamitzar amb una xerrada l'estona de lleure després de dinar.

En el cas del Guillem de Montgrí, el centre va ha rebut aquest matí la visita del conegut cantant i concursant de la primera edició del talent show de TV3 “Eufòria”, Chung-Man. Ell ha estat l'encarregat de lliurar el diploma acreditatiu a la directora del centre, Montse Xifra, i al president de l'AFA, Jordi Masferrer. A l'acte hi han assistit l'alcalde, Jordi Colomí, i la regidora d'Ensenyament, Anna Company; la directora general d'Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Raquel Garcia i l'adjunt a direcció dels serveis territorials d'Educació a Girona, Xavier Vilà.

Abans de l'acte protocol·lari, el popular concursant d'”Eufòria”, amant del k-hip hop i de la música urbana, ha ofert a l'alumnat de 4t, 5è i 6è un intens concert de petit format on ha interpretat temes propis i d'altres artistes, i ha respost una llarga bateria de preguntes que havien preparat els alumnes per tal de poder-lo conèixer millor.

29.09.2023

La Generalitat de Catalunya ha informat a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí que a partir de dilluns 2 d'octubre de 2023 s’iniciaran les obres... (Llegir més)

27.09.2023

Aquesta setmana han iniciat les obres de rehabilitació de l'edifici municipal situat a Can Castells, a la plaça de la Vila, 6. Aquesta actuació... (Llegir més)

19.09.2023

Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Torroella de Montgrí i l'Estartit serveis mòbils de nova generació, 4G i 5G, en les bandes... (Llegir més)

18.09.2023

A partir d'avui es comencen a realitzar les activitats esportives dirigides, organitzades per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Torroella de... (Llegir més)

16.09.2023

Aquest matí s'ha celebrat l'acte institucional d'inauguració de la biblioteca Mar de Llibres de l’Estartit. L'acte ha comptat amb l'assistència... (Llegir més)

16.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Antoni Vila Casas, Medalla del Montgrí 2016, i vol traslladar a... (Llegir més)

15.09.2023

L’Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí ha finalitzat aquest estiu les tasques de digitalització d’alguns dels documents més singulars que... (Llegir més)

14.09.2023

El Museu de de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà la celebració segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del... (Llegir més)

14.09.2023

Aquest migdia s'ha fet una recepció institucional al despatx d'Alcaldia de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a la cantant Lídia Pujol,... (Llegir més)

14.09.2023

Benvolguts veïns, Us informem que a partir del 16 de setembre de 2023, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

14.09.2023

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí suma nous recursos pedagògics a la ruta de l'Estar i en Tit que permet descobrir... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis