Avisos

El Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí inicia unes jornades dedicades a l’esport

03.05.2023

L’alcalde, Jordi Colomí, i el regidor d’Esports, Genís Pigem, han participat aquest matí en l’acte inaugural del festival Escola i Esport que celebra el Col·legi Sant Gabriel. L’activitat es tancarà el proper diumenge 7 de maig amb el Festival de les Famílies, també dedicat al món de l’esport.

Es tracta d’unes jornades plenes d'activitats esportives, xerrades d'esportistes d'elit i entrenadors i professionals que aproparan el món de l´esport a l’alumnat del centre. Coneixeran i podran practicar diferents disciplines esportives durant els propers tres dies, transformant el dia a dia del col·legi i promovent un estil de vida saludable.

Aquestes jornades són possibles gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de nombrosos clubs esportius de la localitat que han ajudat a aconseguir un ampli ventall d'activitats. En els seus parlaments, tant l’alcalde, com el regidor d’Esports han aprofitat per felicitar el centre per la iniciativa i han animat l’alumnat perquè practiquin esport i coneguin a fons l’àmplia oferta i les nombroses opcions que s’ofereixen al municipi. Així mateix, han fet una reflexió sobre la importància dels valors que es transmeten a través de l’esport, a part de la seva contribució als hàbits saludables.

Durant l'acte inaugural s'ha fet un emotiu homenatge al germà Jesús de la Cruz, titular del centre, i al professor Rafel Hereu, dues persones que van arrencar el bàsquet a la vila des d'aquest col·legi. Se'ls ha obsequiat amb una quadre amb una samarreta amb el seu nom.

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis