Avisos

L'Ajuntament activa un canal de WhatsApp per contactar amb l'Àrea de Territori i Sostenibilitat (TiS)

20.04.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha posat en marxa un canal de WhatsApp ( 691 823 822 ) per millorar el contacte de la ciutadania i els professionals amb l'Àrea de Territori i Sostenibilitat (TiS). Es tracta d'un nou servei que complementa els tradicionals (instància genèrica, mail urbanisme@torroella-estartit.cat o telèfon 972 75 51 52) que vol facilitar i agilitzar dos aspectes: la sol·licitud de cita prèvia i la realització de consultes sobre expedients oberts o en tràmit. En aquest sentit, no es tracta d'un canal de WhatsApp per traslladar incidències a la via pública. Per utilitzar correctament el nou servei de WhatsApp cal que l'usuari introdueixi les seves dades d'identificació i el motiu de la consulta. En tot moment, es procurarà donar una resposta de l'àrea abans de 24 hores.

No obstant la creació d'aquest nou canal, el mitjà més adient i oficial de comunicació amb l'Àrea de Territori i Sostenibilitat (TiS) és mitjançant l’ús de la instància genèrica. Amb aquest document, es poden fer arribar qualsevol dubte o consulta relacionada amb la Unitat (urbanística, activitats, salut, medi ambient, residus, via pública, llicències o comunicacions prèvies,..). Aquest mecanisme permet fer als tècnics de l'àrea un seguiment més acurat de la  consulta o petició realitzada. En aquest sentit, mentre més detallada sigui la informació facilitada més aviat es podrà resoldre.

El regidor d'Urbanisme, Jordi Oliver, argumenta: «Aquest nou canal de comunicació s'ha creat per apropar i facilitar l'accés de la ciutadania a en aquesta àrea de l'Ajuntament. Esperem que la gent i les empreses rebin positivament aquesta millora del servei.»

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis