Avisos

L'Ajuntament activa un canal de WhatsApp per contactar amb l'Àrea de Territori i Sostenibilitat (TiS)

20.04.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha posat en marxa un canal de WhatsApp ( 691 823 822 ) per millorar el contacte de la ciutadania i els professionals amb l'Àrea de Territori i Sostenibilitat (TiS). Es tracta d'un nou servei que complementa els tradicionals (instància genèrica, mail urbanisme@torroella-estartit.cat o telèfon 972 75 51 52) que vol facilitar i agilitzar dos aspectes: la sol·licitud de cita prèvia i la realització de consultes sobre expedients oberts o en tràmit. En aquest sentit, no es tracta d'un canal de WhatsApp per traslladar incidències a la via pública. Per utilitzar correctament el nou servei de WhatsApp cal que l'usuari introdueixi les seves dades d'identificació i el motiu de la consulta. En tot moment, es procurarà donar una resposta de l'àrea abans de 24 hores.

No obstant la creació d'aquest nou canal, el mitjà més adient i oficial de comunicació amb l'Àrea de Territori i Sostenibilitat (TiS) és mitjançant l’ús de la instància genèrica. Amb aquest document, es poden fer arribar qualsevol dubte o consulta relacionada amb la Unitat (urbanística, activitats, salut, medi ambient, residus, via pública, llicències o comunicacions prèvies,..). Aquest mecanisme permet fer als tècnics de l'àrea un seguiment més acurat de la  consulta o petició realitzada. En aquest sentit, mentre més detallada sigui la informació facilitada més aviat es podrà resoldre.

El regidor d'Urbanisme, Jordi Oliver, argumenta: «Aquest nou canal de comunicació s'ha creat per apropar i facilitar l'accés de la ciutadania a en aquesta àrea de l'Ajuntament. Esperem que la gent i les empreses rebin positivament aquesta millora del servei.»

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis