Avisos

Nova imatge i nous serveis per al tram urbà del camí de les Dunes de Torroella de Montgrí

18.04.2023

Aquesta setmana quedaran enllestides les obres d'arranjament del tram urbà del camí de les Dunes, comprès entre el carrer Santa Caterina i Santa Margarita. L'actuació no ha servit únicament per endreçar i millorar la seva imatge, sinó que també s'ha aprofitat per renovar tots els serveis, tant la xarxa de telecomunicacions, com l'elèctrica i l'enllumenat públic. Així mateix, s'ha substituït la canonada d'impulsió i distribució de l'aigua potable.

Pel que fa al tractament final que se li ha donat, s'ha optat per una solució que mantingui l'essència del vial, un camí de transició entre l'entorn natural i el nucli urbà.  Per aquesta raó, s'ha pavimentat amb sauló compactat  i s'ha il·luminat amb noves llumeneres amb llum indirecta baixa. També s'ha assegurat el talús, s'hi ha plantat heura corredissa i d’una tanca de protecció per vianants. El pas de vehicles continuarà limitat exclusivament als de serveis. L'obra ha tingut un cost de prop de 80.000 euros. Els treballs han comptat amb el suport de la Brigada Municipal en l'execució de diverses feines complementàries.

Jordi Oliver, regidor d'Urbanisme, explica que amb aquesta obra s'ha millorat l'estat i l'aspecte d'un dels trams de camí més utilitzats per accedir al Parc Natural i el camí d’accés al Castell del Montgrí, des del nucli de Torroella de Montgrí.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis