Avisos

Arranca la temporada de platges de Torroella de Montgrí i l'Estartit

El servei de socorrisme s’activa d’11 a 18h a la Platja Gran de l’Estartit durant festius i caps de setmana i les dutxes estaran provisionalment tancades per la situació de sequera

Dos socorristes controlent la platja de l'Estartit
Dos socorristes controlent la platja de l'Estartit
Gent gaudint de la platja de l'Estartit
Gent gaudint de la platja de l'Estartit
Un socorrista sobre un quad de salvament a la platja de l'Estartit
Un socorrista sobre un quad de salvament a la platja de l'Estartit
Un dels lavabos nous que s'han instal·lat
Un dels lavabos nous que s'han instal·lat

06.04.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat el servei de vigilància de platges, que executa l'empresa Marsave. Coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa, la Platja Gran de l’Estartit ha començat el servei de socorrisme en horari d’11 h a 18 h.

Al llarg d'aquestes darreres setmanes la brigada municipal ha posat a punt les platges amb tots els seus serveis. S’ha fet neteja de la sorra amb maquinària i manualment en el cas de les platges naturals. També s’han col·locat les passarel·les i s’han instal·lat dutxes i rentapeus. Si bé, enguany, per la situació de sequera extrema que viu el país, aquestes estaran provisionalment fora de servei. S’han instal·lat cartells en diversos idiomes informant de la situació. Malgrat estar inactives, les dutxes s’han volgut instal·lar per tenir-les a punt en cas que canviï la situació i els pantans tornin a estar plens. 

En l'àmbit de la millora de serveis, enguany s'han canviat diversos lavabos i s'ha estrenat el renovat Parc de La Pineda de l'Estartit, després de mesos d'obres en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística

Pel que fa a la gestió de residus s’han instal·lat punts verds en diferents indrets de les platges per a poder separar la brossa.

Servei els caps de setmana i festius fins al 15 de juny

El servei de socorrisme i vigilància es prestarà diàriament fins al Dilluns de Pasqua cada dia i després, els caps de setmana i festius fins al 15 de juny, quan tornarà a ser diari fins a final de la temporada d’estiu, que serà 15 de setembre. Llavors es tornarà a prestar els caps de setmana i festius fins al 12 d’octubre.

Els mesos de juliol i agost l’horari s’ampliarà una hora i mitja i els socorristes treballaran entre les 10:30 h i les 19 h. També es donarà servei a les platges de Mas Pinell i Montgó. Aquesta darrera amb servei del 15 de juny al 15 de setembre.

Els punts de socorrisme disposen de material per facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda com són cadires amfíbies, muletes i d'altres elements.

Més de 5 km de platges

Torroella i l’Estartit disposa de més 5 km de sorra fina i poca profunditat, algunes d’alt valor natural i pràcticament verges i molt extenses. Les platges del municipi poden acollir en temporada alta, una mitjana de 40.000 usuaris diaris.

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis