Avisos

Arranca la temporada de platges de Torroella de Montgrí i l'Estartit

El servei de socorrisme s’activa d’11 a 18h a la Platja Gran de l’Estartit durant festius i caps de setmana i les dutxes estaran provisionalment tancades per la situació de sequera

Dos socorristes controlent la platja de l'Estartit
Dos socorristes controlent la platja de l'Estartit
Gent gaudint de la platja de l'Estartit
Gent gaudint de la platja de l'Estartit
Un socorrista sobre un quad de salvament a la platja de l'Estartit
Un socorrista sobre un quad de salvament a la platja de l'Estartit
Un dels lavabos nous que s'han instal·lat
Un dels lavabos nous que s'han instal·lat

06.04.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat el servei de vigilància de platges, que executa l'empresa Marsave. Coincidint amb l’inici de les vacances de Setmana Santa, la Platja Gran de l’Estartit ha començat el servei de socorrisme en horari d’11 h a 18 h.

Al llarg d'aquestes darreres setmanes la brigada municipal ha posat a punt les platges amb tots els seus serveis. S’ha fet neteja de la sorra amb maquinària i manualment en el cas de les platges naturals. També s’han col·locat les passarel·les i s’han instal·lat dutxes i rentapeus. Si bé, enguany, per la situació de sequera extrema que viu el país, aquestes estaran provisionalment fora de servei. S’han instal·lat cartells en diversos idiomes informant de la situació. Malgrat estar inactives, les dutxes s’han volgut instal·lar per tenir-les a punt en cas que canviï la situació i els pantans tornin a estar plens. 

En l'àmbit de la millora de serveis, enguany s'han canviat diversos lavabos i s'ha estrenat el renovat Parc de La Pineda de l'Estartit, després de mesos d'obres en el marc del Pla de Sostenibilitat Turística

Pel que fa a la gestió de residus s’han instal·lat punts verds en diferents indrets de les platges per a poder separar la brossa.

Servei els caps de setmana i festius fins al 15 de juny

El servei de socorrisme i vigilància es prestarà diàriament fins al Dilluns de Pasqua cada dia i després, els caps de setmana i festius fins al 15 de juny, quan tornarà a ser diari fins a final de la temporada d’estiu, que serà 15 de setembre. Llavors es tornarà a prestar els caps de setmana i festius fins al 12 d’octubre.

Els mesos de juliol i agost l’horari s’ampliarà una hora i mitja i els socorristes treballaran entre les 10:30 h i les 19 h. També es donarà servei a les platges de Mas Pinell i Montgó. Aquesta darrera amb servei del 15 de juny al 15 de setembre.

Els punts de socorrisme disposen de material per facilitar el bany a persones amb mobilitat reduïda com són cadires amfíbies, muletes i d'altres elements.

Més de 5 km de platges

Torroella i l’Estartit disposa de més 5 km de sorra fina i poca profunditat, algunes d’alt valor natural i pràcticament verges i molt extenses. Les platges del municipi poden acollir en temporada alta, una mitjana de 40.000 usuaris diaris.

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

10.06.2024

Informa't sobre els resultats electorals a les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024, a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

07.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

06.06.2024

El menjador escolar que gestiona l’AFA Guillem de Montgrí ha revalidat per tercer any el certificat de qualitat «Bo, Sa i d’Aquí», en... (Llegir més)

06.06.2024

El passat dimarts 4 de juny de 2024 es va celebrar una Jornada Olímpica a les instal·lacions esportives municipals. L’activitat, organitzada per... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis