Avisos

Cloenda del programa per apropar la dansa contemporània a l’alumnat de Torroella i l’Estartit

Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.
Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.
Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.
Alumnes de 5è del Col·legi Sant Gabriel de Torroella de Montgrí.

29.03.2023

L'alumnat de 6è i 1r d’ESO de l’escola Guillem de Montgrí, del Col·legi Sant Gabriel i l'INS Montgrí, i els alumnes de 4t i 5è de l’escola Portitxol de l'Estartit han participat aquest mes en uns tallers d'iniciació a la dansa impartits per Seeds Cosbosmika Company.

SEEDs és el programa de formació i desenvolupament professional per a ballarins de CobosMika Company, una companyia de reconegut prestigi internacional, establerta al Baix Empordà. Té com a objectiu transmetre la filosofia i l'experiència de la companyia a les noves generacions de ballarins i apropar la dansa contemporània a infants i joves. El programa SEEDs ha estat ideat i desenvolupat pels directors artístics de CobosMika, Olga Cobos i Peter Mika.

Com a cloenda d'aquesta activitat pedagògica, ahir un total de 378  alumnes van assistir a l'Espai Ter a la representació de l'espectacle Crave, del coreògraf català, establert a Alemanya, Albert Galindo. Després de la mostra es va fer un col·loqui on l'alumnat va poder compartir les seves inquietuds amb els ballarins. La representació va anar a càrrec de SEEDs Company, la companyia jove de CobosMika, un grup de 15 membres d'arreu del món que han estat seleccionats mitjançant audició.

Pla Educatiu d’Entorn (PEE)

Aquesta activitat forma part del Pla Educatiu d'Entorn i s’ha organitzat a través de l’Escola Municipal de Música i Dansa de Torroella.

El Pla Educatiu d’Entorn (PEE) és una proposta de cooperació educativa entre el Departament d’Educació, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, l’EMD de l’Estartit i les entitats municipals. Té com a objectiu aconseguir l’èxit educatiu de tot l’alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l’ús de la llengua catalana, amb la participació de les entitats educatives es posa a l’abast de l’alumnat del municipi. 

La regidora d’Ensenyament, Anna Company, valora molt positivament la implementació del PEE i assegura que tant la dansa, com el teatre i la música, a més de ser disciplines culturals, també són una eina per sensibilitzar, socialitzar, educar o fomentar la cohesió social.

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

11.06.2024

Aquest matí han finalitzat les obres d'asfaltatge de l'aparcament situat al costat del Centre d'Atenció Primària de Torroella de Montgrí. Amb... (Llegir més)

11.06.2024

El Museu de la Mediterrània acollirà el dijous 20 de juny una jornada monogràfica al voltant de la custòdia del territori en la qual es... (Llegir més)

10.06.2024

Informa't sobre els resultats electorals a les Eleccions Europees del 9 de juny de 2024, a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

07.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

06.06.2024

El menjador escolar que gestiona l’AFA Guillem de Montgrí ha revalidat per tercer any el certificat de qualitat «Bo, Sa i d’Aquí», en... (Llegir més)

06.06.2024

El passat dimarts 4 de juny de 2024 es va celebrar una Jornada Olímpica a les instal·lacions esportives municipals. L’activitat, organitzada per... (Llegir més)

05.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí continua avançant en el camí cap a la transició energètica i en el desplegament del pla de renovació de... (Llegir més)

05.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort de l'empresari  Martí Alaball i Paguina, Medalla del Montgrí 1987, i vol... (Llegir més)

04.06.2024

(07.06.24) Actualització: El proper dilluns 11 de juny de 2024 es realitzaran els treballs de pintura del ferm de l'aparcament del Centre d'Atenció... (Llegir més)

03.06.2024

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos a les escoles bressol municipals, de... (Llegir més)

29.05.2024

Montgrí Aigua ha realitzat tasques d’impermeabilització del dipòsit d’aigua potable de Torroella per garantir-ne la seva estanqueïtat. Els... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis