Avisos

Ajuntament i EMD ja treballen en una nova edició del programa per facilitar l’accés als casals d’estiu de Torroella i l’Estartit

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de dinamització i suport a l'accés als casals d'estiu i propostes formatives que organitzen empreses i entitats culturals, esportives i de lleure.

Després de l’èxit de participació i la bona acollida que han tingut les dues primeres edicions, es continuarà aprofundint en aquesta fórmula de col·laboració público-privada que té com a principal objectiu donar les màximes facilitats perquè joves i infants puguin escollir el casal del municipi que prefereixin, sense que la qüestió econòmica en sigui una dificultat o impediment.

Amb aquesta finalitat, s’ha deixat d’organitzar el casal municipal i els esforços es destinen a articular un seguit d'ajuts que es poden sol·licitar en el moment de formalitzar la inscripció. L’any passat, un total de 59 infants i joves del municipi van ser becats i van poder gaudir d’activitats de lleure a Torroella i a l’Estartit.

L’Ajuntament i l’EMD ja han mantingut una reunió de treball amb les empreses i entitats participants i està recollint la informació de les noves propostes que ofertaran per tal d’incloure-les en la guia que es podrà consultar en línia. En aquest sentit, es recorda que si alguna entitat interessada no ho ha fet, encara pot fer arribar la informació de les seves activitats per tal de poder-la incloure.

La regidora de Serveis Socials, Anna Maria Bonada, i la vocal de Cultura, Festes, Esports i Joventut de l'EMD, Mariví Martínez, coincideixen que totes i cadascuna de les entitats/ associacions i clubs que hi participen són indispensables per configurar l’engranatge que permet fer realitat aquest projecte. En les diverses ofertes hi trobem un equip humà molt predisposat i amb àmplia experiència en l’educació i en el temps de lleure.

Agraïments
En aquest sentit, aprofiten per agrair la tasca duta a terme per totes les entitats que la temporada passada van fer possible que hi hagués una oferta d’activitats d’estiu àmplia i en tot el territori del municipi dins d'El nostre estiu:

Associació Campus Xumetra, Associació Activa’t, Club Tennis baix Empordà, Torre Gran, Gimnàs Tettsui, Club Nàutic, Escola bressol El Petit Montgrí, Escola bressol Mar i Cel, Agrorural, Hípica Mas Paguina, Tennis Pàdel Set Point (Torre Gran), Eolis Kite, Medaqua, Escola Natura La Coloma, Aula Enginy, Club Trail Montgrí, Campus BTB ( Escola futbol Baix Ter), Senglars, Aula Arts Plàstiques i Descobrint el Montgrí.

Volen agrair especialment l’esforç de les entitats que han cedit gratuïtats perquè infants de famílies vulnerables en siguin partícips. També a l’IES Montgrí ha pogut donar suport la participació de joves de Torroella i l’Estartit.

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis