L'Ítaca Sant Joan donarà el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb una aposta per la sostenibilitat

S'eliminaran els plàstics d'un sol ús dins el recinte de concerts i es reforçarà el transport públic

Foto de família de la presentació del Festival ítaca
Foto de família de la presentació del Festival ítaca
L'Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, es dirigeix als assistents a la presentació del Festival
L'Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, es dirigeix als assistents a la presentació del Festival
El director del Festival ítaca, Fran Arnau, es dirigeix als assistents a la presentació del Festival
El director del Festival ítaca, Fran Arnau, es dirigeix als assistents a la presentació del Festival
Atenció als mitjans de comunicació durant la presentació del Festival Ítaca
Atenció als mitjans de comunicació durant la presentació del Festival Ítaca

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. AlizzTriquell, Vetusta Morla, Els Catarres, Iseo & Dodosound, Serial Killerz, Boom Boom Fighters & Cookah P, La Maravillosa Orquestra del AlcoholCarmen 113 i Ryna Dj formaran part del cartell.

Enguany el Festival vol fer una aposta per la sostenibilitat amb l'eliminació dels plàstics d'un sol ús dins el seu recinte, presència de fonts per evitar les ampolles d'aigua i un reforç del transport públic per minimitzar problemes de mobilitat als accessos de l'Estartit.

Tot i que des del Nadal passat ja s'havien anat revelant diversos dels noms que formen el cartell, aquest dijous s'ha acabat de presentar tota la programació en un acte a la platja de l'Estartit dalt d'un autobús, per simbolitzar aquesta aposta per la mobilitat sostenible.

Alizz i Vetusta Morla, com a caps de cartell

La nit del 23 de juny estarà encapçalada per Alizz, el cantant del Baix Llobregat, de nom Cristian Quirante, és un dels grans noms de la música catalana. Després de fer de productor de noms tan destacats com C.Tangana, Rosalia, Aitana o Amaia arriba a l'Estartit en la seva faceta d'artista per presentar un treball que destaca per fusionar pop clàssic amb altres ritmes, com el house, el trap, el dancehall, l'afrobeat o el reggaeton. La provocadora 'Què passa nen?' és un dels hits del seu darrer treball 'Boicot' que ben segur sonarà a la platja de l'Estartit.

Al costat del guanyador dels Grammy per la seva faceta de productor hi haurà Iseo & Dodosound, Serial KillerzBoom Boom Fighters & Cookah P i Els Catarres

L'endemà, dia 24, Vetusta Morla oferirà l'únic concert a Catalunya amb entrades disponibles. La banda madrilenya repassarà la seva discografia carregada d'èxit en un directe potent i ple de comunió amb el públic.
Compartirà escenari amb els madrilenys, l'eufòric Triquell. Un dels cantants més carismàtics de la primera edició del 'talent show' Eufòria de TV3 pujarà a l'escenari de l'Estartit per presentar el seu primer treball amb l'exitosa Jugular. Completen el cartell del dia 24, La Meravillosa Orquestra del Alcohol (La M.O.D.A.), Carmen 113 i Ryna Dj

Com l'any passat l'Ítaca ha programat un espectacle de llums amb drons a caàrrec de Flock Drone Art

Un festival que lliga amb la filosofia del municipi

L'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, ha recordat que el Festival Ítaca és el tret de sortida de la temporada alta a l'Estartit i lliga amb la filosofia que defensa el municipi com a destinació turística: l'aposta per la sostenibilitat, les experiències úniques i la suma de sinergies amb els pobles del voltant. El batlle ha remarcat el caràcter "diferent" d'un esdeveniment "que configura una idea amb la qual, com a municipi, hi lliguem completament".

Més enllà de l'Ítaca Sant Joan del 8 d'abril al 2 de juliol el Festival Ítaca oferirà 17 concerts a sis municipis de l'Empordà. Les entrades per tots aquests concerts, també els de l'Estartit, ja estan a la venda a través del web del festival.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis