Avisos

Inici de les obres de millora del subministrament d'aigua a Sobrestany

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany, per tal d’augmentar la pressió d’aigua i la instal·lació de nous hidrants contra incendis.

L’actuació que s'ha inciat aquest passat dilluns 13 de març de 2023,  té una durada aproximada d’uns tres mesos. El tram afectat és des de la Plaça de Sobrestany fins el carrer del Vent de la Bolleria.

Mentre durin els treballs, es realitzaran talls puntuals de circulació amb pas alternatiu. Per vehicles de grans dimensions es recomana accedir al nucli per camins alternatius.

Pel que fa als contenidors de recollida selectiva situats al camí de Sobrestany es substituiran temporalment per contenidors de rebuig, a causa de les dificultats d’accés dels camions. Els contenidors de selectiva més propers es troben a la Plaça de l’Era, a la Bolleria.

Quan la nova canonada estigui apunt de posar-se en servei es preveuen talls puntuals del subministrament d’aigua, que seran informats oportunament. No es descarta però que es puguin produir talls fortuïts d’aigua a causa de les obres, tot i que es vetllarà per que les afectacions siguin les mínimes possibles.

El pressupost que s’inverteix al nucli és de 204.345 € i s’executa des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració d’AGBAR i Excavacions J. Peraferrer.

Per qualsevol dubte respecte a aquestes obres, us podeu posar en contacte amb Montgrí Aigua al telèfon 972 75 50 73 i per urgències al 972 75 50 74.

Us volem demanar la vostra col·laboració i us demanem disculpes per les molèsties que es puguin produir, tot i que vetllarem per què siguin les mínimes possibles.

Cordialment,

Jordi Oliver i González
Regidor d’Urbanisme

 

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis