Avisos

Inici de les obres de millora del subministrament d'aigua a Sobrestany

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany, per tal d’augmentar la pressió d’aigua i la instal·lació de nous hidrants contra incendis.

L’actuació que s'ha inciat aquest passat dilluns 13 de març de 2023,  té una durada aproximada d’uns tres mesos. El tram afectat és des de la Plaça de Sobrestany fins el carrer del Vent de la Bolleria.

Mentre durin els treballs, es realitzaran talls puntuals de circulació amb pas alternatiu. Per vehicles de grans dimensions es recomana accedir al nucli per camins alternatius.

Pel que fa als contenidors de recollida selectiva situats al camí de Sobrestany es substituiran temporalment per contenidors de rebuig, a causa de les dificultats d’accés dels camions. Els contenidors de selectiva més propers es troben a la Plaça de l’Era, a la Bolleria.

Quan la nova canonada estigui apunt de posar-se en servei es preveuen talls puntuals del subministrament d’aigua, que seran informats oportunament. No es descarta però que es puguin produir talls fortuïts d’aigua a causa de les obres, tot i que es vetllarà per que les afectacions siguin les mínimes possibles.

El pressupost que s’inverteix al nucli és de 204.345 € i s’executa des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració d’AGBAR i Excavacions J. Peraferrer.

Per qualsevol dubte respecte a aquestes obres, us podeu posar en contacte amb Montgrí Aigua al telèfon 972 75 50 73 i per urgències al 972 75 50 74.

Us volem demanar la vostra col·laboració i us demanem disculpes per les molèsties que es puguin produir, tot i que vetllarem per què siguin les mínimes possibles.

Cordialment,

Jordi Oliver i González
Regidor d’Urbanisme

 

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

01.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha inciat avui 1 de juliol una campanya intensiva de sensibilització amb l’objectiu de conscienciar la... (Llegir més)

28.06.2024

La Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí i la Fundació "la Caixa" han formalitzat aquest matí la signatura d’un... (Llegir més)

27.06.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut en donació el fons documental de la família Quintana, que des del 2020 es trobava en règim de... (Llegir més)

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis