Avisos

Presentació de la seu científica mundial de la Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans”, que s’ubicarà a Torroella de Montgrí-l’Estartit

24.02.2023

La Fundació Philippe Cousteau "Unió dels Oceans" ha anunciat aquesta setmana que establirà la seva seu científica mundial a Torroella i l'Estartit, després de tancar un acord amb la Fundació Mascort i l'Ajuntament.

La signatura de l'acord i la presentació del projecte es farà el proper dimarts 28 de febrer, a 2/4 de 12 del matí, a l'Auditori Teatre Espai Ter, en un acte obert al públic al qual s'hi pot accedir per invitació o bé lliurement fins a cobrir l'aforament. Inicialment, l'acte s'havia programat al Museu de la Mediterrània, però la gran expectació que ha aixecat el projecte i el gran nombre de confirmacions i peticions d'assistència rebudes han fet necessari reubicar-lo en un espai amb major aforament.

L'acte comptarà amb la intervenció de Roger Figueras, director de planificació i desenvolupament de la Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans”; Jordi Sargatal, director general de la Fundació Mascort; Rafael Lobeto, secretari general de la Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans”; Jean Paul Cousteau, primer patró de la Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans”, i Jordi Colomí, alcalde de Torroella de Montgrí-l’Estartit.

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” va néixer el 1999, inspirada en el llegat, tarannà, treball i saviesa de Philippe Cousteau, amb el suport del mateix comandant Jacques Cousteau i de la família del seu fill. Té com a missió principal conscienciar la societat i, especialment, els joves sobre la conservació de mars i oceans; la importància de prendre acció en la protecció mediambiental per a la supervivència humana i la necessitat d'establir lligams solidaris entre els pobles del mar.

La Fundació Mascort va ser creada l’any 2007 per Ramon Mascort Amigó, membre d’antigues nissagues empordaneses, amb la il·lusió de treballar en tres objectius fonamentals: Difondre el coneixement de la història; donar suport al coneixement i la comprensió de l’art; i ajudar a defensar la natura, divulgant els coneixements necessaris per a la seva conservació respectuosa, tenint en compte els valors de l’entorn i del paisatge, que conformen i reflecteixen el que som.

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

01.06.2023

Ja podeu consultar les llistes definitives dels infants que han estat admesos i exclosos a les escoles bressol municipals, de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

31.05.2023

Aquest matí s'ha formalitzat una tercera donació a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí de diverses obres del fons privat d'art del reconegut... (Llegir més)

28.05.2023

Unitat i Progrés Municipal ha guanyat les eleccions municipals amb 1.188 vots (29,68%) i Jordi Colomí ha aconseguit revalidar els sis regidors que... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis