Avisos

El Massi-Tactic encara el cinquè any a l’elit amb l’objectiu de professionalitzar-se al cent per cent

El primer equip femení del Club Ciclista Baix Ter correrà 37 curses, algunes d’elles del calendari UCI WorldTour, la màxima categoria del ciclisme mundial

27.01.2023

El regidor d’Esports, Genís Pigem, ha assistit aquest matí a la presentació de l'equip ciclista professional femení Massi-Tactic UCI Women’s Cycling, promogut pel Club Ciclista Baix Ter, que el proper 5 de febrer iniciarà la cinquena temporada a l’elit mundial del ciclisme femení de carretera. La presentació s’ha fet al Museu d’Arqueologia de Catalunya–Empúries i l’acte ha comptat amb la presència de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula; l’alcalde de l’Escala, Josep Bofill i el president del Club Ciclista Baix Ter, Sergi Güell, entre d’altres.   

El Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team, de Torroella de Montgrí, iniciarà la cinquena temporada a l’elit mundial del ciclisme femení de carretera amb un equip format per 12 ciclistes i amb tres objectius principals: professionalitzar-se al cent per cent, competir al màxim nivell per consolidar-se a Espanya i sobretot a Europa, i transmetre a la societat l’empoderament de la dona en el ciclisme femení. La lleidatana Iris Gómez, la ciclista de Vallirana Patri Ortega i les egarenques Elisabet Escursell i Estefania Jiménez són les quatre corredores catalanes d’un grup completat per vuit estrangeres: l’alemanya Corinna Lechner, la polonesa Aurela Nerlo, l’equatoriana Miryam Núñez, la canadenca Adèle Normand, l’hongaresa Petra Zsankó, la francesa Cécile Lejeune, la colombiana Jennifer Ducuara i la portuguesa Vera Vilaça. L’equip, de categoria professional, ha fet nou fitxatges i ha renovat tres corredores.

El primer equip femení del Club Ciclista Baix Ter continuarà dirigit per Manel Gonzalo i Àngel González i iniciarà la temporada com a conjunt continental el 5 de febrer a València (Volta a la Comunitat Valenciana). Corredores i membres de l’equip tècnic s’han reunit aquesta setmana a l’Hotel Terraverda–Golf Empordà, de Gualta, per dur-hi a terme la pretemporada.

Nou filial equip filial

El CC Baix Ter es va fundar el 1990 i va crear el seu primer equip femení ara fa 13 anys per donar projecció a noies de l’entitat que deixaven l’etapa de formació. Tot i la creació del conjunt UCI el passat 2019, el club empordanès ha continuat apostant pel creixement del seu planter. Aquest 2023 el Massi-Tactic afegeix un filial a l’estructura. El Massi-Tactic Academy agafa el relleu del fins ara segon equip amateur que tenia el Club Ciclista Baix Ter, el Catema.cat, i estarà concebut per ascendir promeses catalanes en un període d’entre sis mesos i dos anys i poder tenir, en un futur, un primer equip format per gairebé la totalitat de ciclistes de Catalunya.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis