El Massi-Tactic encara el cinquè any a l’elit amb l’objectiu de professionalitzar-se al cent per cent

El primer equip femení del Club Ciclista Baix Ter correrà 37 curses, algunes d’elles del calendari UCI WorldTour, la màxima categoria del ciclisme mundial

27.01.2023

El regidor d’Esports, Genís Pigem, ha assistit aquest matí a la presentació de l'equip ciclista professional femení Massi-Tactic UCI Women’s Cycling, promogut pel Club Ciclista Baix Ter, que el proper 5 de febrer iniciarà la cinquena temporada a l’elit mundial del ciclisme femení de carretera. La presentació s’ha fet al Museu d’Arqueologia de Catalunya–Empúries i l’acte ha comptat amb la presència de la consellera de la Presidència, Laura Vilagrà; la secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula; l’alcalde de l’Escala, Josep Bofill i el president del Club Ciclista Baix Ter, Sergi Güell, entre d’altres.   

El Massi-Tactic UCI Women’s Cycling Team, de Torroella de Montgrí, iniciarà la cinquena temporada a l’elit mundial del ciclisme femení de carretera amb un equip format per 12 ciclistes i amb tres objectius principals: professionalitzar-se al cent per cent, competir al màxim nivell per consolidar-se a Espanya i sobretot a Europa, i transmetre a la societat l’empoderament de la dona en el ciclisme femení. La lleidatana Iris Gómez, la ciclista de Vallirana Patri Ortega i les egarenques Elisabet Escursell i Estefania Jiménez són les quatre corredores catalanes d’un grup completat per vuit estrangeres: l’alemanya Corinna Lechner, la polonesa Aurela Nerlo, l’equatoriana Miryam Núñez, la canadenca Adèle Normand, l’hongaresa Petra Zsankó, la francesa Cécile Lejeune, la colombiana Jennifer Ducuara i la portuguesa Vera Vilaça. L’equip, de categoria professional, ha fet nou fitxatges i ha renovat tres corredores.

El primer equip femení del Club Ciclista Baix Ter continuarà dirigit per Manel Gonzalo i Àngel González i iniciarà la temporada com a conjunt continental el 5 de febrer a València (Volta a la Comunitat Valenciana). Corredores i membres de l’equip tècnic s’han reunit aquesta setmana a l’Hotel Terraverda–Golf Empordà, de Gualta, per dur-hi a terme la pretemporada.

Nou filial equip filial

El CC Baix Ter es va fundar el 1990 i va crear el seu primer equip femení ara fa 13 anys per donar projecció a noies de l’entitat que deixaven l’etapa de formació. Tot i la creació del conjunt UCI el passat 2019, el club empordanès ha continuat apostant pel creixement del seu planter. Aquest 2023 el Massi-Tactic afegeix un filial a l’estructura. El Massi-Tactic Academy agafa el relleu del fins ara segon equip amateur que tenia el Club Ciclista Baix Ter, el Catema.cat, i estarà concebut per ascendir promeses catalanes en un període d’entre sis mesos i dos anys i poder tenir, en un futur, un primer equip format per gairebé la totalitat de ciclistes de Catalunya.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis