Avisos

El Destí Turístic Torroella de Montgrí - Estartit - Illes Medes rep el segell que l'acredita com a Destí Turístic Intel·ligent adherit a la xarxa.

L'entrega s'ha fet a FITUR després que s'hagi analitzat el grau de compliment d'un seguit d'indicadors i requisits

Entrega del distintiu DTI
Entrega del distintiu DTI
Foto de família dels representants de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a l'entrega del distintiu DTI
Foto de família dels representants de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a l'entrega del distintiu DTI
Distintiu DTI de Torroella de Montgrí
Distintiu DTI de Torroella de Montgrí

19.01.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha rebut el segell que acredita la Destinació Torroella de Montgrí-Estartit-Illes Medes com a adherida als Destins Turístics Intel·ligents (DTI). L'entrega s'ha fet en el marc de la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), després d'un procés en el qual s'ha examinat si el municipi compleix amb els requisits i indicadors per ser admès en aquesta xarxa.

La Regidora de Destinació Turística, Dúnia Oliveras, i la tècnica responsable de la gestió de l’adhesió, Marta Vilavedra, han rebut el distintiu de mans del President de Seggittur, Enrique Martínez; i del Subdirector General de Cooperació i Competitivitat Turística del Govern Espanyol, Felix de Paz García. 

Implicació de totes les àrees municipals

La regidora de Turisme Dúnia Oliveras ha agraït la Implicació de totes  les àrees de l’Ajuntament per la gestió de la validació de tots els indicadors.

A Fitur, els representants de l’Ajuntament han participat en diferents actes i presentacions de la Fira. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Torroella de Montgrí i l'Estartit s'acrediten com a Destinació Turística Intel·ligent (28-09-2022)

ENLLAÇOS D'INTERÈS
Perfil de Torroella de Montgrí al web dels DTI

23.05.2024

Les escoles bressol i de primària de Torroella i l'Estartit va recollir un total de 186,5 litres d'oli usat durant el curs passat en el marc de la... (Llegir més)

22.05.2024

La 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí, que se celebrarà entre el 2 i 22 d'agost, programarà enguany un total de 18 concerts amb una... (Llegir més)

22.05.2024

El Consell Municipal d’Infants de Torroella de Montgri i l’Estartit repartirà de forma gratuïta 1.000 airejadors per les aixetes per ajudar a... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis