Avisos

L'Ajuntament implementa dues zones vermelles per a l'estacionament exprés al nucli comercial de Torroella de Montgrí

19.12.2022

L'Ajuntament ha habilitat dues zones vermelles per a l'estacionament per a l'estacionament gratuït de vehicles amb una limitació horària de 20 minuts, amb l'objectiu de fomentar la rotació de vehicles al nucli comercial de Torroella de Montgrí. S'han emplaçat als carrer Pi i Maragall i Ramon Boy. Estan senyalitzades amb un cartell explicatiu i la zona d'aparcament està pintada de color vermell. Aquestes zones estan destinades a les persones que fan compres o gestions ràpides al centre comercial. Només són per a turismes, en cap cas és una zona de càrrega i descàrrega.

El període de zona estarà vigent de dilluns a dissabte de les 9 h a les 13 h i de les 17 h a les 20 h. Fora d’aquest dies i horaris funcionarà com una zona d’aparcament. Els dies festius tampoc funcionarà la zona vermella.

Per tal de poder fer el control del temps d’estacionament, cal disposar d’un disc-rellotge o una anotació manual. El disc-rellotge es pot recollir a l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1) de 9 h a 14 h.

El funcionament és molt senzill. Les persones usuàries que vulguin fer ús d’aquestes places, només cal que el col·loquin en un lloc visible de l’interior del seu vehicles, marcant l’hora d’arribada. A partir d’aquell moment disposaran de 20 minuts per fer les seves compres.

El control del temps d’estacionament anirà a càrrec de la Policia Local. Les primeres setmanes de funcionament els agents faran tasques informatives, fins que el bon funcionament del nou servei es vagi  generalitzant.

La regidora de Comerç, Dúnia Oliveras, ha precisat que aquestes zones vermelles s'han activat en el marc d'aplicació del Pla Sectorial de Comerç encarregat l'any passat per l'Ajuntament, per tal de fixar les directrius a seguir per a l'enfortiment del comerç. En aquest estudi, entre d’altres, es planteja una acció a l’espai urbà (Eix3 del Pla) que és la d’habilitació de places d’aparcament exprés prop de les zones comercials, per tal de fomentar la rotació de vehicles estacionats prop de les zones comercials i millorar la mobilitat i accessibilitat als establiments comercials i de serveis.

Per a l’elaboració d’aquest Pla Sectorial de Comerç l'Ajuntament hi va invertir 6.776 euros i va rebre una subvenció de la Diputació de Girona de 5.082 euros.

23.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol felicitar a la UE Torroella pel seu històric ascens a Primera Catalana. Per celebrar aquest èxit s'han... (Llegir més)

20.06.2024

Aquest vespre s’ha inaugurat l’espai en memòria de les persones víctimes i represaliades per la Guerra Civil i el franquisme a Torroella de... (Llegir més)

20.06.2024

El Consell Comarcal del Baix Empordà, amb col·laboració de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i de la resta de municipis de la comarca... (Llegir més)

18.06.2024

Les persones víctimes i represaliades de la Guerra Civil Espanyola i del règim franquista tindran un espai de memòria i reconeixement a Torroella... (Llegir més)

17.06.2024

Torroella de Montgrí i l'Estartit participen aquest estiu en la campanya concurs per poder revalidar la Bandera Verda d'Ecovidrio aconseguida els... (Llegir més)

17.06.2024

Benvolguts veïns, Us informem que el proper divendres 21 de juny de 2024 al matí es realitzarà un exercici professional per part de diversos... (Llegir més)

17.06.2024

L'emblemàtica Casa Masó, antiga presó de Torroella de Montgrí, seu de la Policia Local i de Creu Roja, s'incorporarà en breu al catàleg... (Llegir més)

14.06.2024

La consellera de Territori, Ester Capella i Farré, ha visitat avui el port de l’Estartit on el Departament, a través de Ports de la Generalitat,... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament farà aquest estiu un pas més per reforçar la pacificació del trànsit al passeig de Catalunya de Torroella de Montgrí i... (Llegir més)

14.06.2024

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la presentació de la primera edició de la Backyard Ultra Montgrí al Pavelló Municipal d’Esports.... (Llegir més)

14.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol donar un nou impuls a la participació de la ciutadania en la gestió municipal i crearà un calendari... (Llegir més)

13.06.2024

El proper 17 de juny de 2024 es farà efectiu el tancament de l'accés motoritzat al massís del Montgrí, d’acord amb la restricció dictada per... (Llegir més)

12.06.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí condicionarà un espai d'aparcament amb 48 places delimitades en el solar del costat dels Jardins John Lennon.... (Llegir més)

12.06.2024

Els gremis de pastisseria de Barcelona i Girona han premiat la pastisseria Brugués de l’Estartit per la seva trajectòria professional en el... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis