Avisos

L'Ajuntament implementa dues zones vermelles per a l'estacionament exprés al nucli comercial de Torroella de Montgrí

19.12.2022

L'Ajuntament ha habilitat dues zones vermelles per a l'estacionament per a l'estacionament gratuït de vehicles amb una limitació horària de 20 minuts, amb l'objectiu de fomentar la rotació de vehicles al nucli comercial de Torroella de Montgrí. S'han emplaçat als carrer Pi i Maragall i Ramon Boy. Estan senyalitzades amb un cartell explicatiu i la zona d'aparcament està pintada de color vermell. Aquestes zones estan destinades a les persones que fan compres o gestions ràpides al centre comercial. Només són per a turismes, en cap cas és una zona de càrrega i descàrrega.

El període de zona estarà vigent de dilluns a dissabte de les 9 h a les 13 h i de les 17 h a les 20 h. Fora d’aquest dies i horaris funcionarà com una zona d’aparcament.

Per tal de poder fer el control del temps d’estacionament, cal disposar d’un disc-rellotge o una anotació manual. El disc-rellotge es pot recollir a l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1) de 9 h a 14 h.

El funcionament és molt senzill. Les persones usuàries que vulguin fer ús d’aquestes places, només cal que el col·loquin en un lloc visible de l’interior del seu vehicles, marcant l’hora d’arribada. A partir d’aquell moment disposaran de 20 minuts per fer les seves compres.

El control del temps d’estacionament anirà a càrrec de la Policia Local. Les primeres setmanes de funcionament els agents faran tasques informatives, fins que el bon funcionament del nou servei es vagi  generalitzant.

La regidora de Comerç, Dúnia Oliveras, ha precisat que aquestes zones vermelles s'han activat en el marc d'aplicació del Pla Sectorial de Comerç encarregat l'any passat per l'Ajuntament, per tal de fixar les directrius a seguir per a l'enfortiment del comerç. En aquest estudi, entre d’altres, es planteja una acció a l’espai urbà (Eix3 del Pla) que és la d’habilitació de places d’aparcament exprés prop de les zones comercials, per tal de fomentar la rotació de vehicles estacionats prop de les zones comercials i millorar la mobilitat i accessibilitat als establiments comercials i de serveis.

Per a l’elaboració d’aquest Pla Sectorial de Comerç l'Ajuntament hi va invertir 6.776 euros i va rebre una subvenció de la Diputació de Girona de 5.082 euros.

24.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí i l'EMD de l'Estartit reeditaran, per tercer any, l’organització d'El nostre estiu, el programa de... (Llegir més)

23.03.2023

Mirades’23, el Festival de Fotografia del Baix Empordà, arrenca demà divendres 24 de març i s’allargarà fins al 23 d'abril, a Torroella de... (Llegir més)

17.03.2023

Entre març i agost de 2021, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va portar a terme el procés participatiu «Amb Nom de Dona» per tal que la... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ítaca Sant Joan tornarà a donar el tret de sortida de l'estiu a l'Estartit amb dos dies de concerts el 24 i 25 de juny. Alizz, Triquell,... (Llegir més)

16.03.2023

El proper dilluns 20 de març de 2023 s’iniciaran les obres d’urgència per canviar un tram del tub de desguàs del carrer Església de... (Llegir més)

16.03.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha iniciat aquesta setmana les obres de millora del subministrament d’aigua potable al nucli de Sobrestany,... (Llegir més)

15.03.2023

Els grups multifamiliars són espais grupals on es treballen els vincles i les relacions, on les famílies poden compartir-hi situacions de la... (Llegir més)

08.03.2023

Aquest matí, l'equip de govern i els representants dels treballadors del consistori (personal laboral i personal funcionari) han signat el nou... (Llegir més)

07.03.2023

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acordat que tot i que el municipi no es troba en fase d’excepcionalitat per sequera... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis