Avisos

L'Ajuntament implementa dues zones vermelles per a l'estacionament exprés al nucli comercial de Torroella de Montgrí

19.12.2022

L'Ajuntament ha habilitat dues zones vermelles per a l'estacionament per a l'estacionament gratuït de vehicles amb una limitació horària de 20 minuts, amb l'objectiu de fomentar la rotació de vehicles al nucli comercial de Torroella de Montgrí. S'han emplaçat als carrer Pi i Maragall i Ramon Boy. Estan senyalitzades amb un cartell explicatiu i la zona d'aparcament està pintada de color vermell. Aquestes zones estan destinades a les persones que fan compres o gestions ràpides al centre comercial. Només són per a turismes, en cap cas és una zona de càrrega i descàrrega.

El període de zona estarà vigent de dilluns a dissabte de les 9 h a les 13 h i de les 17 h a les 20 h. Fora d’aquest dies i horaris funcionarà com una zona d’aparcament. Els dies festius tampoc funcionarà la zona vermella.

Per tal de poder fer el control del temps d’estacionament, cal disposar d’un disc-rellotge o una anotació manual. El disc-rellotge es pot recollir a l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1) de 9 h a 14 h.

El funcionament és molt senzill. Les persones usuàries que vulguin fer ús d’aquestes places, només cal que el col·loquin en un lloc visible de l’interior del seu vehicles, marcant l’hora d’arribada. A partir d’aquell moment disposaran de 20 minuts per fer les seves compres.

El control del temps d’estacionament anirà a càrrec de la Policia Local. Les primeres setmanes de funcionament els agents faran tasques informatives, fins que el bon funcionament del nou servei es vagi  generalitzant.

La regidora de Comerç, Dúnia Oliveras, ha precisat que aquestes zones vermelles s'han activat en el marc d'aplicació del Pla Sectorial de Comerç encarregat l'any passat per l'Ajuntament, per tal de fixar les directrius a seguir per a l'enfortiment del comerç. En aquest estudi, entre d’altres, es planteja una acció a l’espai urbà (Eix3 del Pla) que és la d’habilitació de places d’aparcament exprés prop de les zones comercials, per tal de fomentar la rotació de vehicles estacionats prop de les zones comercials i millorar la mobilitat i accessibilitat als establiments comercials i de serveis.

Per a l’elaboració d’aquest Pla Sectorial de Comerç l'Ajuntament hi va invertir 6.776 euros i va rebre una subvenció de la Diputació de Girona de 5.082 euros.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis