Avisos

L'Ajuntament implementa dues zones vermelles per a l'estacionament exprés al nucli comercial de Torroella de Montgrí

19.12.2022

L'Ajuntament ha habilitat dues zones vermelles per a l'estacionament per a l'estacionament gratuït de vehicles amb una limitació horària de 20 minuts, amb l'objectiu de fomentar la rotació de vehicles al nucli comercial de Torroella de Montgrí. S'han emplaçat als carrer Pi i Maragall i Ramon Boy. Estan senyalitzades amb un cartell explicatiu i la zona d'aparcament està pintada de color vermell. Aquestes zones estan destinades a les persones que fan compres o gestions ràpides al centre comercial. Només són per a turismes, en cap cas és una zona de càrrega i descàrrega.

El període de zona estarà vigent de dilluns a dissabte de les 9 h a les 13 h i de les 17 h a les 20 h. Fora d’aquest dies i horaris funcionarà com una zona d’aparcament. Els dies festius tampoc funcionarà la zona vermella.

Per tal de poder fer el control del temps d’estacionament, cal disposar d’un disc-rellotge o una anotació manual. El disc-rellotge es pot recollir a l’Ajuntament (Plaça de la Vila, 1) de 9 h a 14 h.

El funcionament és molt senzill. Les persones usuàries que vulguin fer ús d’aquestes places, només cal que el col·loquin en un lloc visible de l’interior del seu vehicles, marcant l’hora d’arribada. A partir d’aquell moment disposaran de 20 minuts per fer les seves compres.

El control del temps d’estacionament anirà a càrrec de la Policia Local. Les primeres setmanes de funcionament els agents faran tasques informatives, fins que el bon funcionament del nou servei es vagi  generalitzant.

La regidora de Comerç, Dúnia Oliveras, ha precisat que aquestes zones vermelles s'han activat en el marc d'aplicació del Pla Sectorial de Comerç encarregat l'any passat per l'Ajuntament, per tal de fixar les directrius a seguir per a l'enfortiment del comerç. En aquest estudi, entre d’altres, es planteja una acció a l’espai urbà (Eix3 del Pla) que és la d’habilitació de places d’aparcament exprés prop de les zones comercials, per tal de fomentar la rotació de vehicles estacionats prop de les zones comercials i millorar la mobilitat i accessibilitat als establiments comercials i de serveis.

Per a l’elaboració d’aquest Pla Sectorial de Comerç l'Ajuntament hi va invertir 6.776 euros i va rebre una subvenció de la Diputació de Girona de 5.082 euros.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis