Avisos

Quan salvaguardar (alguns) interessos privats passa per sobre del bé comú

31.10.2021

ERC i UPM podien haver complert allò que prometien a la campanya electoral. Però han seguit arrossegant els peus amb l’Escola Portitxol. Que necessita ampliar l’escola i que no ho pot fer perquè un privat desobeeix allò que els tribunals han sentenciat. El Parlament va reclamar a l’Ajuntament celeritat el novembre de 2020 i el febrer d’aquest 2021 el Govern ‘forçava’ l’ampliació de l’escola però en el món d’ERC i UPM la celeritat significa de febrer a octubre i pilota endavant.

UPM tenia una altra oportunitat per defensar el bé comú però va preferir altra vegada defensar els interessos d’un privat. Es veu llegint les condicions que oferia Torroella i l’Estartit al Llagostera i les que ha acabat acceptant aquest club per anar a Palamós. En resum, a Palamós cobraran al Llagostera per jugar al seu camp i a Torroella estàvem disposats a pagar perquè vinguessin.

L’alcalde, amb la defensa personal i aferrissada que en va fer en un discurs de 40 minuts en un Ple, i el president de l’EMD, en una Junta de Veïns en la que pretenia sotmetre a votació si estava en condicions o no de dur-la a terme, en són segurament dos dels moments més lamentables. Tot i això, encara és l’hora que s’hagin fet públics els informes tècnics on se sustenta l’acceptació les al·legacions que van aturar el projecte. Perquè no estava bé.El més preocupant, però, és el patró que mostra i la conclusió: els ‘progressistes’ d’UPM i ERC fan bo l’argument liberal que (alguns) interessos privats estan per sobre del bé comú.

23.05.2024

Les escoles bressol i de primària de Torroella i l'Estartit va recollir un total de 186,5 litres d'oli usat durant el curs passat en el marc de la... (Llegir més)

22.05.2024

La 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí, que se celebrarà entre el 2 i 22 d'agost, programarà enguany un total de 18 concerts amb una... (Llegir més)

22.05.2024

El Consell Municipal d’Infants de Torroella de Montgri i l’Estartit repartirà de forma gratuïta 1.000 airejadors per les aixetes per ajudar a... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis