Avisos

Cal un canvi en aquest Ajuntament

30.04.2022

El tercer any de legislatura ens confirma que la gestió municipal és deplorable i cal un canvi tant a l’Ajuntament com a l’EMD de l’Estartit. No ens agrada gens que les relacions entre l’Ajuntament i l’EMD estiguin als jutjats. No ens agrada gens la inacció que ha caracteritzat aquest ajuntament ni la forma com no executa els pressupostos.

Quan tots els ajuntaments amb l’explosió de la pandèmia estaven ajudant famílies, empreses i autònoms a mantenir llocs de treball aquí no es feia pràcticament res. I no serà que no els vam fer propostes i que no els vam estendre la mà per fer-ho plegats. Es van estimar més mirar-s’ho des de la butaca del govern.

Som molt crítiques amb els pressupostos (menys del 30% executat el darrer any) i amb com s’estan duent a terme els convenis d’expropiació. S’està diferint part del pagament de forma que estan comprometent un pressupost futur que aquest govern no gestionarà. Qui governi el 2024 tindrà mig milió d’euros hipotecats de sortida, de moment.

La tercera gran crítica és per la forma com l’equip de govern està gestionant la renovació del conveni amb l’EMD. Són persones del mateix partit a l’EMD i a l’Ajuntament, UPM, i ningú entén com pot ser que EMD i Ajuntament hagin arribat als jutjats en relació al conveni que acaben d’aprovar ells mateixos fa pocs mesos. Creiem que les relacions entre Ajuntament i EMD no s’han de solucionar al jutjat. Però, a més, és que no veiem que hi hagi l’opció ni la voluntat d’arribar a una entesa que no sigui per sentència judicial. I són del mateix partit!

23.05.2024

Les escoles bressol i de primària de Torroella i l'Estartit va recollir un total de 186,5 litres d'oli usat durant el curs passat en el marc de la... (Llegir més)

22.05.2024

La 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí, que se celebrarà entre el 2 i 22 d'agost, programarà enguany un total de 18 concerts amb una... (Llegir més)

22.05.2024

El Consell Municipal d’Infants de Torroella de Montgri i l’Estartit repartirà de forma gratuïta 1.000 airejadors per les aixetes per ajudar a... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis