Avisos

Sempre pensant en el millor per a tu i per a la teva família

31.10.2022

A Cs Torroella de Montgrí i l’Estartit tenim clar que el nostre deure és facilitar la vida als torroellencs i torroellenques, i solucionar els problemes reals del dia a dia.

El nostre grup municipal, el passat mes d’octubre, va proposar al Ple instaurar “Reciclos”, una aplicació que premia el reciclatge del contenidor groc i, d’aquesta manera, els ciutadans reciclen i a la vegada obtenen una recompensa, mitjançant sorteigs o podent fer donatius a entitats locals i socials.

Però el govern municipal que tenim ara no pensa en solucionar els problemes dels ciutadans. Un exemple d’això és que pensen que canviar el nom de plaça d’Espanya és un gran objectiu i que era totalment necessari i primordial.

Nosaltres, en comptes de parlar de totes aquestes coses que el que fan és intentar dividir el nostre poble, el que fem és proposar millores. Vam demanar la millora de la seguretat d’aquesta plaça, ja que és un lloc on els nostres fills juguen i actualment hi ha un gran volum de trànsit en els carrers llindars. És imprescindible buscar una convivència entre vehicles i seguretat perquè els nostres fills puguin jugar de manera segura. La resposta del govern ha estat que faran l’estudi, però que no n’hi ha diners, tot i que per a altres coses innecessàries sempre n’hi ha...

Estem farts, igual que tu, d’aquestes històries. Necessitem un govern centrat que atengui la realitat i necessitats que té el nostre poble, però ja hem vist i comprovat que aquests no en són els objectius principals d’aquest govern.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis