La continuïtat de les associacions de l’Estartit en perill

31.10.2022

El nostre poble té moltes mancances, però el teixit associatiu no és una d’elles. Tenim un grup de persones molt actives que dedica una part important del seu temps, de forma altruista, a treballar per un bé general.

L’associació de reis, les ampes, les associacions esportives, les culturals... moltes i de ben diverses. I la seva continuïtat perilla per culpa de la mala gestió dels qui ens governen.

En data 24 d’octubre, quan escrivim aquest text, les associacions encara no han rebut la subvenció anual de 2022. Algunes entitats han utilitzat diners personals o han demanat aplaçaments per tal de pagar despeses ja previstes.

Les bases per les subvencions es van publicar fa mesos i a poc més de dos mesos d’acabar l’any, lluny d’haver pagat, l’EMD demana canviar les bases que ells mateixos van publicar. Què vol dir això, que no se les havien llegit? Son les mateixes de l’any anterior. Ara urgeix tan canviar-ho que no poden esperar a 2023 i no fer mal a les entitats?

No és cap secret que la nostra opinió envers la gestió que està fent el senyor Francesc Ferrer i el seu “dispers” govern (perquè ja no sabem ni quins membres del govern li donen suport ni quins no, tot i que ningú dimiteix) és que la feina no s’està fent i la poca que duen a terme no es fa bé. Però això ja és passar-se de la ratlla.

Tant de bo quan es publiqui aquest butlletí la pressió que fan les entitats hagi aconseguit que aquest govern adormit pagui les subvencions i no tornem a sentir en cap altra Junta de Veïns que «prou diners s’han regalat ja a les entitats».

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis