Avisos

Municipalitzar el servei de l’aigua potable: “un altre gran error “

31.10.2022

Sí! UPM i ERC han tornat a cometre un error i nosaltres vam intentar evitar-ho votant en contra de la municipalització del servei de l’aigua. Un servei tan  essencial NO es pot municipalitzar sense abans fer un estudi financer (business plan) a 25 anys mínim. No pot ser que l’Alcalde digui: ”Tranquils, que a un any vista veureu que ha sigut una gran decisió i que hem fet el correcte”.

Nosaltres li vam respondre: “A un any vista no tindràs cap mena d’orientació de si el canvi ha sigut correcte”. La decisió augmentarà la despesa de l’Ajuntament en:
Sous: L’Ajuntament es queda els 9 treballadors i ha contractat un enginyer per a la supervisió.
Despesa ordinària: És un servei que necessita manteniment diari: vehicles, canonades, potabilitzadora, etc
Inversions: Necessita inversions i molt importants.

Algú pot pensar que totes aquestes despeses ja les tenia la concessionària, que els veïns amb el rebut ja fèiem front a les mateixes i que ara serà igual, però qui cobrarà els rebuts serà l’Ajuntament. Doncs nosaltres pensem que municipalitzar el servei implicarà un augment del rebut. No el veurem en els primers, però garantit que els veurem a mig termini. Tot indica que, en comptes de tenir l’aigua més econòmica, en ser un servei municipal i amb preus públics. UPM i ERC tenen la intenció, i així ens ho van fer saber, que NO abaixaran el rebut.

UPM i ERC s’estan lluint en grans decisions que afecten al benestar dels ciutadans. Però serem a temps de rectificar-les. Aquestes decisions duraran el temps que duri aquest govern.

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis