Avisos

A remolc i arrossegant-se... ja s’han menjat una legislatura per no fer res

31.10.2022

D’aquí a mig any hem de canviar de govern. Aquest ‘govern frankenstein’ d’ERC i UPM-PSC versió local, de dos grups municipals que l’única coincidència que deuen tenir és que els seus caps són els principals valedors i justificadors de la repressió contra aquells que busquem la llibertat del nostre país.

Un equip de govern que es pot permetre que la seva regidora de Turisme digui en un Ple que el retolat en català dels comerços no forma part de les seves prioritats, amb el silenci de l’alcalde i del seu soci de govern, ERC. Se’n recorden? Aquells que diuen que són independentistes però que deixen que el govern estatal ens vagi eliminant drets lingüístics a les escoles.

Un equip de govern que no ens ha ajudat durant la pandèmia i que quan no hi ha pandèmia posa més burocràcia per a qualsevol iniciativa. I que quan té l’ocasió de protegir la cosa pública, la de tots, prefereix privatitzar-la. Per exemple, el camp de futbol de l’Estartit i el Servei Municipal d’Aigües. Els grups de l’oposició hem pogut frenar la primera i aconseguir que fos municipalitzat, en el segon cas.

Hem tingut quatre anys d’un govern sense ànima i sense projecte que amb prou feines ha pogut gestionar el dia a dia. El servei de recollida d’escombraries i de neteja està essent lamentable i la imatge que dona el municipi de l’Estartit és de pena. I ni projectes tan senzills com els camins segurs o els carrils bici són capaços d’acabar de forma coherent.
Conciutadans de Torroella, ajudeu-nos a canviar aquest (des)govern municipal. Ens hi va el futur.

23.05.2024

Les escoles bressol i de primària de Torroella i l'Estartit va recollir un total de 186,5 litres d'oli usat durant el curs passat en el marc de la... (Llegir més)

22.05.2024

La 44a edició del Festival de Torroella de Montgrí, que se celebrarà entre el 2 i 22 d'agost, programarà enguany un total de 18 concerts amb una... (Llegir més)

22.05.2024

El Consell Municipal d’Infants de Torroella de Montgri i l’Estartit repartirà de forma gratuïta 1.000 airejadors per les aixetes per ajudar a... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des, Per quart any consecutiu, engeguem aquesta campanya de comunicació de residus, amb la intenció de potenciar i millorar la... (Llegir més)

20.05.2024

Benvolguts/des veïns/es, Us informem que arran de l’experiència positiva de les restriccions de trànsit del Passeig de Catalunya durant els... (Llegir més)

17.05.2024

L'alimentació saludable i sostenible serà el principal eix d'actuació que impulsarà aquest any l'Ajuntament en el marc del Pla Municipal de... (Llegir més)

16.05.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

16.05.2024

El proper 20 de maig els centres educatius de Torroella de Montgrí fan festa de lliure disposició i l’Ajuntament ha decidit obrir el pati de... (Llegir més)

15.05.2024

L'Estartit posa el valor el sonso en un cap de setmana dedicat a aquest producte i amb activitats per a tota la família. El cap de setmana dedicat a... (Llegir més)

13.05.2024

Informa't sobre els resultats al Parlament de Catalunya del 12 de maig de 2024 a Torroella de Montgrí i l'Estartit, mesa per... (Llegir més)

09.05.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'uneix avui 9 de maig a la commemoració del Dia d'Europa, sota el lema "Construim Europa des del món... (Llegir més)

09.05.2024

Aquesta setmana han començat les obres de millora del paviment del cementiri municipal, per tal d'habilitar tots els carrers interiors i substituir... (Llegir més)

08.05.2024

Torroella de Montgrí ha aconseguit reduir el consum d'aigua potable d'un 27 per cent des que l'Ajuntament va assumir, el gener de 2023, la... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis