Avisos

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí es suma a la commemoració del #25N Dia Internacional per l'erradicació de la violència vers les dones

25.11.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha volgut sumar avui #25N a la commemoració del Dia Internacional contra la violència vers les dones, per tal de visibilitzar aquesta problemàtica al nostre municipi.

Durant l'any 2022, a Torroella i l’Estartit, 38 dones han patit violència masclista. Aquesta xifra representa un augment d’11 dones més que l’any passat.

Pel que fa a infants,  26 menors han estat víctimes de violència masclista al nostre municipi.  I 6, a més, han estat víctimes d’abús sexual.

Des del consistori s'han volgut visibilizar aquestes dades per apropar aquesta problemàtica als veïns i veïnes del municipi. 

Avui divendres 25 de novembre, a la la Plaça de la Vila, es realitzarà la Lectura del Manifest contra la violènia de gènere, a les 18 h. Així mateix, el dia 2 de desembre s'ha programat una Taula rodona amb professionals que intervenen en el tractament de la violència domèstica, on hi haurà representants dels Mossos d'Esquadra i d'equips d'atenció social del Consell Comarcal del Baix Empordà i de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí. En aquesta presentació també es presentarà el llibre «Maite, vaig ser jo, podries ser tu», amb la presència de l'autora Àngels Roura Massaneda.

  • L'Àrea de Serveis Socials de l'Ajuntament, com a servei de proximitat, oferim també informació, orientació, suport i atenció social i psicològica. 972 76 0029 / serveissocials@torroella-estartit.cat. Som al teu costat.
  • Contra la violència masclista: 900 900 120 (atenció 24 h) Telèfon gratuït i confidencial.
  •  Serveis i recursos d’atenció en l’àmbit de la violència masclista: http://ow.ly/qXPT50GVs3J
24.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat l'adhesió al Pla de serveis, d’assistència i cooperació als municipis del Baix Empordà, a... (Llegir més)

23.07.2024

L'Ajuntament ha iniciat els treballs per arranjar la placeta de la Revista Emporion i ubicar-hi un nou parc municipal de salut de Torroella de... (Llegir més)

19.07.2024

Aquesta setmana ha entrat en servei la comunitat energètica local (CEL) de Torroella de Montgrí, alimentada per una instal·lació fotovoltaica... (Llegir més)

09.07.2024

Aquesta setmana passada han finalitzat les obres arquitectòniques de l’edifici de l’Espai Medes a l’Estartit, marcant l’inici de la recta... (Llegir més)

05.07.2024

Aquest matí, l'alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, i el regidor de Seguretat, Josep Martinoy, han rebut oficialment els quatre nous... (Llegir més)

05.07.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí està finalitzant la construcció d'un nou pou amb l'objectiu de millorar la capacitat d'abastament d'aigua... (Llegir més)

04.07.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha contractat aquestes darreres setmanes a 5 joves estudiants que estaran realitzant tasques a diferents... (Llegir més)

04.07.2024

La platja gran de l’Estartit serà la seu del VI Tour d’Handbol Platja de la Federació Catalana d’Handbol, els propers dies 6 i 7 de juliol de... (Llegir més)

03.07.2024

La Junta Central d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter (JCUABT) i el Syndicat Mixte des Nappes de la Plaine du Roussillon han iniciat un procés de... (Llegir més)

03.07.2024

La Policia Local de Torroella de Montgrí va detenir ahir a les 23:45 h l'autor del robatori amb força que va tenir lloc el passat 17 de juny a... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis