Avisos

Inici de les obres de millora del Parc infantil de la Plaça 11 de setembre

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig aproximadament.

Les obres consistiran en la renovació dels jocs infantils de la Plaça, on es col·locarà una nova estructura de tobogan i trepa, la renovació també de l’espai dels tres saltadors i la col·locació d’una molla per infants més petits. També es substituirà el cautxú que s’havia deteriorat amb el temps per un de tipus reciclat. Es renovarà també el mobiliari urbà exsistent (bancs i cartellera). Aquestes obres es realitzaran a mitjans de desembre.

Per tal de millorar la seguretat dels infants i de les famílies usuàries de l’espai, es protegirà tot l’entorn de la plaça amb una tanca de fusta, ampliant d’aquesta manera l’espai de joc segur. Per tal de poder fer aquest tancament, i per evitar l’excés de portes, es faran unes actuacions per inhabilitar alguns dels accessos actuals a la plaça. Amb aquesta actuació es deixaran 4 accessos a l’entorn de joc per fer-lo més controlable per les famílies. Es garantirà l’accés per persones amb mobilitat reduïda al sector nord de la plaça. S’aprofitarà aquests treballs també per renovar l’estat de jardineria.  

En la línia de millorar la seguretat dels infants i famílies en aquest sector, es crearà un nou pas de vianants que connectarà l’Escola Municipal de Música i Dansa amb la nova porta d’accés al parc infantil, que estarà situada a la zona est de la plaça. Per fer aquesta actuació s’eliminarà una plaça d'aparcament de zona blava. Aquesta actuació està previst que es pugui complementar si arriba el finançament sol·licitat a través del projecte de camins segurs a les escoles.

18.04.2024

Les obres guanyadores de la VIIª edició dels Premis literaris El Càlam de Sant Jordi són les següents: Pel que fa a la modalitat PROSA, les... (Llegir més)

18.04.2024

El novembre de 2023, l’Ajuntament de Torroella de Montgrí va aprovar, provisionalment, la nova ordenança d’ocupació de la via pública, espais... (Llegir més)

16.04.2024

El Museu de la Mediterrània continua treballant en fer gran el projecte Fer de Músic, un treball de recuperació, preservació i divulgació, a... (Llegir més)

15.04.2024

Benvolgudes famílies, Us informem que properament s’obrirà el període de preinscripció i matrícula per al curs escolar 2024-2025 a les... (Llegir més)

12.04.2024

Les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí han finalitzat aquest mes d’abril i han permès doblar el nombre de consultes del centre,... (Llegir més)

10.04.2024

Aquest mes d’abril, el consistori torroellenc ha començat a utilitzar aigua regenerada de la Depuradora del municipi, per netejar la via pública,... (Llegir més)

04.04.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí condemna fermament l’atac masclista i de violència vicària que ha passat a Bellcaire d'Empordà aquesta... (Llegir més)

02.04.2024

Benvolguts/des, Us informem que l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha obert una convocatòria pública de subvencions a entitats del municipi... (Llegir més)

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis