Inici de les obres de millora del Parc infantil de la Plaça 11 de setembre

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig aproximadament.

Les obres consistiran en la renovació dels jocs infantils de la Plaça, on es col·locarà una nova estructura de tobogan i trepa, la renovació també de l’espai dels tres saltadors i la col·locació d’una molla per infants més petits. També es substituirà el cautxú que s’havia deteriorat amb el temps per un de tipus reciclat. Es renovarà també el mobiliari urbà exsistent (bancs i cartellera). Aquestes obres es realitzaran a mitjans de desembre.

Per tal de millorar la seguretat dels infants i de les famílies usuàries de l’espai, es protegirà tot l’entorn de la plaça amb una tanca de fusta, ampliant d’aquesta manera l’espai de joc segur. Per tal de poder fer aquest tancament, i per evitar l’excés de portes, es faran unes actuacions per inhabilitar alguns dels accessos actuals a la plaça. Amb aquesta actuació es deixaran 4 accessos a l’entorn de joc per fer-lo més controlable per les famílies. Es garantirà l’accés per persones amb mobilitat reduïda al sector nord de la plaça. S’aprofitarà aquests treballs també per renovar l’estat de jardineria.  

En la línia de millorar la seguretat dels infants i famílies en aquest sector, es crearà un nou pas de vianants que connectarà l’Escola Municipal de Música i Dansa amb la nova porta d’accés al parc infantil, que estarà situada a la zona est de la plaça. Per fer aquesta actuació s’eliminarà una plaça d'aparcament de zona blava. Aquesta actuació està previst que es pugui complementar si arriba el finançament sol·licitat a través del projecte de camins segurs a les escoles.

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

16.02.2024

L’Alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí i Massanas, com a president de la Junta d’Usuaris d’Aigües del Baix Ter, juntament amb el... (Llegir més)

16.02.2024

Els representants del Servei Territorial de Carreteres de Girona han presentat avui els primers esbossos de l’avantprojecte de millora de la... (Llegir més)

16.02.2024

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha acollit avui una sessió de benvinguda als alumnes del curs de coneixement de medi i... (Llegir més)

15.02.2024

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà, està preparant per al dimarts 12 de març de... (Llegir més)

09.02.2024

L'Ajuntament, a través de Montgrí Aigua, ha portat a terme, recentment, treballs de rehabilitació d'un dels dos pous  que abasteixen Torroella de... (Llegir més)

08.02.2024

Mig centenar alumnes d’I4 de l’Escola Guillem de Montgrí experimenten, creen i s’apropen a l’art contemporani en el marc d’una... (Llegir més)

07.02.2024

Un equip d’educació ambiental ha iniciat les visites a comerços de Torroella de Montgrí i de l'Estartit per donar-los a conèixer la normativa... (Llegir més)

31.01.2024

Torroella de Montgrí s'ha tornat a concentrar aquest matí a la plaça de la Vila per condemnar l'assassinat de Fàtima Dahan, un crim que, després... (Llegir més)

31.01.2024

Degut a les darreres notícies que ens han arribat de la mort de la nostra veïna Fàtima, avui dimecres 31 de gener a les 12 h del migdia es... (Llegir més)

29.01.2024

Avui a les 19 h ha tingut lloc a la plaça de la Vila una multitudinària concentració, organitzada per l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per... (Llegir més)

29.01.2024

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí lamenta profundament comunicar l'assassinat d'una veïna del nostre poble i vol manifestar la més enèrgica... (Llegir més)

24.01.2024

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

24.01.2024

Aquesta setmana s'ha presentat la segona edició del Correpoble, que tindrà lloc el 23 de març de 2024 al terme municipal de Calonge i Sant... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis