Avisos

Inici de les obres de millora del Parc infantil de la Plaça 11 de setembre

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig aproximadament.

Les obres consistiran en la renovació dels jocs infantils de la Plaça, on es col·locarà una nova estructura de tobogan i trepa, la renovació també de l’espai dels tres saltadors i la col·locació d’una molla per infants més petits. També es substituirà el cautxú que s’havia deteriorat amb el temps per un de tipus reciclat. Es renovarà també el mobiliari urbà exsistent (bancs i cartellera). Aquestes obres es realitzaran a mitjans de desembre.

Per tal de millorar la seguretat dels infants i de les famílies usuàries de l’espai, es protegirà tot l’entorn de la plaça amb una tanca de fusta, ampliant d’aquesta manera l’espai de joc segur. Per tal de poder fer aquest tancament, i per evitar l’excés de portes, es faran unes actuacions per inhabilitar alguns dels accessos actuals a la plaça. Amb aquesta actuació es deixaran 4 accessos a l’entorn de joc per fer-lo més controlable per les famílies. Es garantirà l’accés per persones amb mobilitat reduïda al sector nord de la plaça. S’aprofitarà aquests treballs també per renovar l’estat de jardineria.  

En la línia de millorar la seguretat dels infants i famílies en aquest sector, es crearà un nou pas de vianants que connectarà l’Escola Municipal de Música i Dansa amb la nova porta d’accés al parc infantil, que estarà situada a la zona est de la plaça. Per fer aquesta actuació s’eliminarà una plaça d'aparcament de zona blava. Aquesta actuació està previst que es pugui complementar si arriba el finançament sol·licitat a través del projecte de camins segurs a les escoles.

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

04.05.2023

El menjador escolar que gestiona l'AFA Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí, ha revalidat per segon any consecutiu el certificat de qualitat... (Llegir més)

03.05.2023

Aquest matí ha tingut lloc una reunió de treball entre l'Ajuntament de Torrelles de la Salanca i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per marcar... (Llegir més)

03.05.2023

L’alcalde, Jordi Colomí, i el regidor d’Esports, Genís Pigem, han participat aquest matí en l’acte inaugural del festival Escola i Esport... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis