Avisos

Inici de les obres de millora del Parc infantil de la Plaça 11 de setembre

01.12.2022

Aquesta setmana han començat les obres de millora del parc infantil, situat a la plaça 11 de setembre, que s’allargaran durant un mes i mig aproximadament.

Les obres consistiran en la renovació dels jocs infantils de la Plaça, on es col·locarà una nova estructura de tobogan i trepa, la renovació també de l’espai dels tres saltadors i la col·locació d’una molla per infants més petits. També es substituirà el cautxú que s’havia deteriorat amb el temps per un de tipus reciclat. Es renovarà també el mobiliari urbà exsistent (bancs i cartellera). Aquestes obres es realitzaran a mitjans de desembre.

Per tal de millorar la seguretat dels infants i de les famílies usuàries de l’espai, es protegirà tot l’entorn de la plaça amb una tanca de fusta, ampliant d’aquesta manera l’espai de joc segur. Per tal de poder fer aquest tancament, i per evitar l’excés de portes, es faran unes actuacions per inhabilitar alguns dels accessos actuals a la plaça. Amb aquesta actuació es deixaran 4 accessos a l’entorn de joc per fer-lo més controlable per les famílies. Es garantirà l’accés per persones amb mobilitat reduïda al sector nord de la plaça. S’aprofitarà aquests treballs també per renovar l’estat de jardineria.  

En la línia de millorar la seguretat dels infants i famílies en aquest sector, es crearà un nou pas de vianants que connectarà l’Escola Municipal de Música i Dansa amb la nova porta d’accés al parc infantil, que estarà situada a la zona est de la plaça. Per fer aquesta actuació s’eliminarà una plaça d'aparcament de zona blava. Aquesta actuació està previst que es pugui complementar si arriba el finançament sol·licitat a través del projecte de camins segurs a les escoles.

19.09.2023

Les operadores de telefonia mòbil comencen a oferir a Torroella de Montgrí i l'Estartit serveis mòbils de nova generació, 4G i 5G, en les bandes... (Llegir més)

18.09.2023

A partir d'avui es comencen a realitzar les activitats esportives dirigides, organitzades per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Torroella de... (Llegir més)

16.09.2023

Aquest matí s'ha celebrat l'acte institucional d'inauguració de la biblioteca Mar de Llibres de l’Estartit. L'acte ha comptat amb l'assistència... (Llegir més)

16.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Antoni Vila Casas, Medalla del Montgrí 2016, i vol traslladar a... (Llegir més)

15.09.2023

L’Arxiu Municipal de Torroella de Montgrí ha finalitzat aquest estiu les tasques de digitalització d’alguns dels documents més singulars que... (Llegir més)

14.09.2023

El Museu de de la Mediterrània de Torroella de Montgrí acollirà la celebració segona edició de la Universitat Europea del Consell Català del... (Llegir més)

14.09.2023

Aquest migdia s'ha fet una recepció institucional al despatx d'Alcaldia de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí a la cantant Lídia Pujol,... (Llegir més)

14.09.2023

Benvolguts veïns, Us informem que a partir del 16 de setembre de 2023, el pas de vehicles motoritzats pels camins del massís del Montgrí queda... (Llegir més)

14.09.2023

L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Torroella de Montgrí suma nous recursos pedagògics a la ruta de l'Estar i en Tit que permet descobrir... (Llegir més)

08.09.2023

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí vol expressar el condol per la mort d'Eduardo Rincon García, Medalla del Montgrí 2022, i vol traslladar a... (Llegir més)

07.09.2023

La Generalitat de Catalunya ha informat a l’Ajuntament de Torroella de Montgrí que a partir de demà 8 de setembre de 2023 s’iniciaran les obres... (Llegir més)

06.09.2023

La cantant Lídia Pujol serà guardonada amb el V Premi Espai Ter de música en reconeixement a la seva trajectòria musical i artística però... (Llegir més)

04.09.2023

Aquest matí s’ha presentat el projecte educatiu «Educasèpia. Cuidem la mar i els pescadors des del plat», una iniciativa que pretén acostar... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis