Avisos

El Ple de Torroella de Montgrí vol que l’interventor municipal auditi els comptes de l’EMD de l’Estartit

08.11.2022

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, demanarà al president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, que autoritzi fer una auditoria econòmica interna de l’entitat a l’interventor de l’Ajuntament. La petició es formularà arran de la moció presentada en el darrer Ple pels grups municipals del LEST, Junts, Compromís i la CUP, a la qual també hi van donar suport UPM i ERC (equip de govern), i Ciutadans.

En l’acord adoptat s’exposa que durant aquest mandat s’han produït diverses incidències i que l’auditoria permetria poder recuperar la confiança perduda per part de tots els partits. En aquest sentit, s’explicita el consens i la confiança de tots els grups municipals cap a la figura de l’interventor municipal per tal que executi aquesta tasca.

Entre els fets que s’argumenten per fonamentar la pèrdua de confiança en la gestió econòmica de l’EMD de l’Estartit, s’exposa que el pressupost de l’any 2022 aprovat per l’EMD «res té a veure amb la suma de transferències que li fa l’Ajuntament segons el conveni renovat i aprovat» entre l’EMD i l’Ajuntament. També es detalla que s’han realitzat diverses despeses «no petites i innecessàries i no previstes en el pressupost». Així mateix, s’argumenta que l’EMD no assumeix el pagament de les obligacions contemplades al pressupost, com és el pagament a les entitats i associacions del municipi.

>> Moció petició auditoria econòmica interna a l'EMD de l'Estartit

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

04.05.2023

El menjador escolar que gestiona l'AFA Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí, ha revalidat per segon any consecutiu el certificat de qualitat... (Llegir més)

03.05.2023

Aquest matí ha tingut lloc una reunió de treball entre l'Ajuntament de Torrelles de la Salanca i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per marcar... (Llegir més)

03.05.2023

L’alcalde, Jordi Colomí, i el regidor d’Esports, Genís Pigem, han participat aquest matí en l’acte inaugural del festival Escola i Esport... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis