Avisos

El Ple de Torroella de Montgrí vol que l’interventor municipal auditi els comptes de l’EMD de l’Estartit

08.11.2022

L’alcalde de Torroella de Montgrí, Jordi Colomí, demanarà al president de l’EMD de l’Estartit, Francesc Ferrer, que autoritzi fer una auditoria econòmica interna de l’entitat a l’interventor de l’Ajuntament. La petició es formularà arran de la moció presentada en el darrer Ple pels grups municipals del LEST, Junts, Compromís i la CUP, a la qual també hi van donar suport UPM i ERC (equip de govern), i Ciutadans.

En l’acord adoptat s’exposa que durant aquest mandat s’han produït diverses incidències i que l’auditoria permetria poder recuperar la confiança perduda per part de tots els partits. En aquest sentit, s’explicita el consens i la confiança de tots els grups municipals cap a la figura de l’interventor municipal per tal que executi aquesta tasca.

Entre els fets que s’argumenten per fonamentar la pèrdua de confiança en la gestió econòmica de l’EMD de l’Estartit, s’exposa que el pressupost de l’any 2022 aprovat per l’EMD «res té a veure amb la suma de transferències que li fa l’Ajuntament segons el conveni renovat i aprovat» entre l’EMD i l’Ajuntament. També es detalla que s’han realitzat diverses despeses «no petites i innecessàries i no previstes en el pressupost». Així mateix, s’argumenta que l’EMD no assumeix el pagament de les obligacions contemplades al pressupost, com és el pagament a les entitats i associacions del municipi.

>> Moció petició auditoria econòmica interna a l'EMD de l'Estartit

26.01.2023

L'Ajuntament està impulsant una actualització del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes del Municipi de Torroella de Montgrí aprovat... (Llegir més)

23.01.2023

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

20.01.2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha creat una brigada específica, que estarà operativa els 365 dies de l’any,... (Llegir més)

23.01.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha assumit directament les tasques d’inspecció de les activitats i establiments públics (alimentaris,... (Llegir més)

19.01.2023

La posidònia, una planta endèmica de la Mediterrània i en greu perill de regressió al nostre ecosistema litoral, serà la protagonista de la... (Llegir més)

16.01.2023

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2023, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

12.01.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit han acollit el 2022 un total de 46 esdeveniments esportius, que han aplegat unes 7.500 persones i han generat un... (Llegir més)

12.01.2023

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

27.12.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

17.12.2022

Descobreix totes les activitats de Nadal a l'Agenda digital: http://www.agendatorroella.com   Descarrega't l'Agenda del mes de desembre en... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis