Avisos

El Ple aprova el canvi de nom de la plaça d’Espanya i del carrer Onze de Setembre

Passaran a dir-se plaça de l’Onze de Setembre i carrer de l'1 d'Octubre

Plaça de l'Onze de Setembre
Plaça de l'Onze de Setembre
Carrer de l'1 d'Octubre
Carrer de l'1 d'Octubre

17.10.2022

El Ple de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat definitivament modificar dels noms de la plaça d’Espanya, que passarà a denominar-se plaça de l’Onze de Setembre, i del carrer Onze de Setembre, que passarà a denominar-se carrer de l’1 d’Octubre. L’aprovació s’ha fet amb els vots a favor d’UPM, ERC, Junts, CUP, Compromís i LEST i el vot en contra de Ciutadans.

L’aprovació inicial es va fer en el Ple del mes de juny i posteriorment, tal com estableix la normativa, es va iniciar la consulta pública als empadronats, propietaris i establiments afectats pels canvis de nom, de l’actual plaça d’Espanya, sense que hi hagi hagut cap vot en blanc o en contra.

La proposta de modificació va ser proposada per l’Assemblea dels Cantaires per a la Dolors i la qüestió es va tractar en la reunió de constitució de la Comissió del Nomenclàtor, el passat 30 de març. El canvi efectiu de les plaques es farà en breu.

La denominació de “plaça d’Espanya” prové d’un acord adoptat durant la dictadura de Primo de Rivera (1923-1930).

Un cop el canvi de denominació dels vials ja ha estat realitzat, els veïns poden obtenir un certificat del Ple municipal per tal de poder fer els canvis oportuns en aquest enllaç https://bit.ly/3TnZv2t .

26.03.2024

Els camps d'esports de Torroella de Montgrí i de l'Estartit tornaran a ser unes de les seus oficials del reconegut torneig MICFootball, que es... (Llegir més)

18.03.2024

Del 30 de març al 7 de juliol l’ÍTACA 2024 oferirà un total de 18 actuacions a sis municipis d’arreu de l’Empordà (l’Escala, Gualta,... (Llegir més)

18.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya participen en la tercera edició de l'esdeveniment que ... (Llegir més)

11.03.2024

L’Àrea de Promoció Econòmica del Consell Comarcal del Baix Empordà i l’Ajuntament de Torroella de Montgrí han organitzat conjuntament, la... (Llegir més)

07.03.2024

El teixit associatiu, els centres educatius i els equipaments públics municipals de Torroella de Montgrí i l’Estartit s’han unit per programar... (Llegir més)

04.03.2024

Benvolguts comerciants, Us recordem que abans de Setmana Santa estan previstes vàries recollides de cartró comercial, que se sumen a les... (Llegir més)

04.03.2024

Prop de quatre-cents ballarins i ballarines de vint-i-dues companyies de tot Catalunya prendran part en les diferents activitats programades pel... (Llegir més)

29.02.2024

L'Agrupació de Defensa Forestal Montgrí ha presentat avui un nou vehicle, gràcies a la col·laboració de la Gala Solidària Pro Baix Ter 2022 i a... (Llegir més)

19.02.2024

El Pla de Sostenibilitat Turística de Torroella de Montgrí i l'Estartit encara la seva recta final amb pràcticament totes les accions... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis