Avisos

Arrenca la tercera edició del projecte educatiu i artístic Connectats pel Teatre

La iniciativa, promoguda per l'Espai Ter i l'escola Guillem de Montgrí, té com a protagonistes als alumnes de 5è

13.10.2022

Aquest matí s'ha realitzat la presentació institucional de la tercera edició del projecte educatiu i cultural «Connectats pel teatre», que promouen l'Auditori Teatre Espai Ter i l'escola Guillem de Montgrí. Es tracta d'una experiència inèdita a Catalunya, que té com a objectiu apropar els alumnes de 5è de primària a tots els secrets del món de teatre i ensenyar-los, en primera persona, com funciona, des de dins, un equipament com l'Espai Ter.

L'activitat es desenvoluparà durant tot el curs i els nois i noies aprendran com el teatre els pot ajudar en el seu desenvolupament personal i s'endinsaran en tots els àmbits que l'envolten: producció, escenografia, il·luminació, so, programació, comunicació, gestió de públics, etc. Enguany, durant el procés d'aprenentatge i formació, es vol fer especial incís en la gestió de les emocions i els sentiments de l'alumnat.

Amb tots els coneixements adquirits, ells mateixos organitzaran a final de curs unes visites guiades i dramatitzades, obertes al públic, per mostrar al públic les parts de l’edifici que es desconeixen i algunes feines necessàries pel funcionament de l’equipament i que, potser, passen desapercebudes.

La presentació d'aquest matí s'ha realitzat al vestíbul de l'equipament. L'acte ha estat presidit per l'alcalde, Jordi Colomí, i ha comptat amb la participació de la regidora d'Educació, Anna Company; el director de l'Espai Ter, Antoni Roviras; la directora i la cap d'estudis  del Guillem de Montgrí , Montse Xifra i Mònica Muxach, i el coordinador artístic del projecte, l'actor i director de teatre Alex Brull.

26.01.2023

L'Ajuntament està impulsant una actualització del Pla d’Igualtat d’Oportunitats de Dones i Homes del Municipi de Torroella de Montgrí aprovat... (Llegir més)

23.01.2023

Benvolgudes famílies,                                                        Escollir l’escola dels... (Llegir més)

25.01.2023

El Ple de l'Ajuntament ha aprovat inicialment un Reglament de prestacions d'ajudes d'urgència social. El document té com a objectiu regular les... (Llegir més)

20.01.2023

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural ha creat una brigada específica, que estarà operativa els 365 dies de l’any,... (Llegir més)

23.01.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí ha assumit directament les tasques d’inspecció de les activitats i establiments públics (alimentaris,... (Llegir més)

19.01.2023

La posidònia, una planta endèmica de la Mediterrània i en greu perill de regressió al nostre ecosistema litoral, serà la protagonista de la... (Llegir més)

16.01.2023

Seguidament, podreu informar-vos de les bonificacions fiscals previstes a les ordenances fiscals de l'any 2023, els criteris d'obtenció, els... (Llegir més)

12.01.2023

Torroella de Montgrí i l'Estartit han acollit el 2022 un total de 46 esdeveniments esportius, que han aplegat unes 7.500 persones i han generat un... (Llegir més)

12.01.2023

Benvolguts/des, Us recordem que les entitats del municipi que van demanar subvenció a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per portar a terme... (Llegir més)

27.12.2022

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, la Generalitat i la Fundació Hospital-Asil de Pobres i Malalts de Torroella de Montgrí han homenatjat... (Llegir més)

17.12.2022

Descobreix totes les activitats de Nadal a l'Agenda digital: http://www.agendatorroella.com   Descarrega't l'Agenda del mes de desembre en... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis