Avisos

El pavelló vell de Torroella de Montgrí estrena enllumenat LED de baix consum

04.10.2022

Coincidint amb la represa de la nova temporada esportiva, el pavelló vell de Torroella de Montgrí ha estrenat nou enllumenat. L'Ajuntament va aprofitar l'aturada estiuenca per substituir els 32 punts halògens de 400 W cadascun, per llums LED, de baix consum, de 150 W.

Segons la fitxa tècnica i l’estudi lumínic realitzat, el canvi del sistema d’il·luminació representarà un estalvi energètic del 63 %.

La instal·lació, que es va realitzar durant el mes de juliol,  ha anat a càrrec del personal de l’Àrea d’Esports i la Brigada Municipal.

El cost de la inversió ha estat de 4.710,68 i l’Ajuntament podrà sol·licitar una subvenció del 50% del cost total a la Diputació de Girona.

El regidor d'Esports, Genís Pigem, considera que era una millora molt necessària, que s'emmarca en el conjunt d'actuacions municipals que s'estan executant per impulsar el camí cap a la transició energètica. Recorda que aquesta era una actuació que es volia tirar endavant aquest mandat.

Amb la substitució dels punts de llum es milloren les presentacions que s’ofereixen a les persones usuàries, amb un il·luminació de major qualitat, a més de reduir el consum energètic. D'altra banda, el manteniment dels punts al·lògens era molt costós econòmicament i cada cop costava més trobar recanvis quan algun es feia malbé.

25.05.2023

FIMAG, el Festival Internacional de Màgia de Torroella de Montgrí, vol que la màgia piqui a tothom. Per això, ja engega motors el dijous 1 de... (Llegir més)

23.05.2023

Benvolgudes famílies, Ja podeu consultar les llistes baremades dels infants que han fet sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol... (Llegir més)

11.05.2023

La Fundació Philippe Cousteau “Unió dels Oceans” ha començat a impartir a l’Aula del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí, el... (Llegir més)

10.05.2023

El proper dijous 11 de maig de 2023 s'obre el període de sol·licituds d'ajuts al programa de Casals d'Estiu que coordinen l'Ajuntament de Torroella... (Llegir més)

09.05.2023

L’Ajuntament de Torroella de Montgrí convoca un concurs de cartells per escollir la imatge publicitària que ha de servir per il·lustrar el... (Llegir més)

09.05.2023

El Servei Català de la Salut ha començat els preparatius previs per a l’execució de les obres d’ampliació del CAP de Torroella de Montgrí.... (Llegir més)

08.05.2023

L’Institut Montgrí ampliarà el curs vinent la seva oferta formativa amb la posada en marxa d’un cicle superior de Màrqueting i Publicitat. Es... (Llegir més)

05.05.2023

Més de 150 alumnes de 5è de primària del Col·legi Sant Gabriel i de l'Escola Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí; de l'Escola... (Llegir més)

05.05.2023

Cala Montgó ha tornat a revalidar per tretzè any consecutiu la Bandera Blava que certifica la bona qualitat ambiental de la platja i... (Llegir més)

04.05.2023

El menjador escolar que gestiona l'AFA Guillem de Montgrí, de Torroella de Montgrí, ha revalidat per segon any consecutiu el certificat de qualitat... (Llegir més)

03.05.2023

Aquest matí ha tingut lloc una reunió de treball entre l'Ajuntament de Torrelles de la Salanca i l'Ajuntament de Torroella de Montgrí per marcar... (Llegir més)

03.05.2023

L’alcalde, Jordi Colomí, i el regidor d’Esports, Genís Pigem, han participat aquest matí en l’acte inaugural del festival Escola i Esport... (Llegir més)

Cercador
Etiquetes
eventis